Iako obožavamo kombinacije koje uključuju traperice, fine hlače, lepršave haljine, midi suknje... postoje ti neki dani koji zahtijevaju tajice i ništa drugo.

Jednostavne crne pamučne tajice su udobni komad koji smo nekada vezali isključivo uz boravak doma.

Međutim, tajice mogu biti i dio dotjeranijih izdanja. Ako vas zanima kako udobne tajice pretvoriti u komad u kojem ćete otići na posao ili druženje s prijateljicama, u nastavku vas čeka nekoliko savjeta, odnosno odjevnih komada zahvaljujući kojima će se tajice iz isključivo kućnog odjevnog komada podići na novu razinu.

1. Predimenzionirana košulja

Bijela predimenzionirana košulja učinit će tajice komadom prikladnim za vanjski svijet i odlaske na posao, a da pritom ne morate žrtvovati udobnost.

2. Duži sako

Sako je uvijek dobra ideja, a u paru s tajicama i dobrim čizmama postaje dio kombinacije idealne za izlazak iz kuće.

3. Sportska majica

Ako želite postići estetiku kul djevojke, onda je kombinacija super mekane sportske majice i tajica pravi odabir za vas. Kad zahladi, preko kombinacije prebacite kaput i spremni ste za druženje s prijateljicama.

Kombinacija sportske majice i tajica Kombinacija sportske majice i tajica (Foto: Profimedia)

4. Džemper ili kardigan neutralne boje

Priznajte da jedva čekate odjenuti divno pletivo koje čeka u vašem ormaru. Kombinacija neutralnog džempera ili kardigana i crnih tajica bit će jedna od onih koje nećete htjeti skinuti sa sebe.

5. Top + košulja

Rebrasti topovi već su neko vrijeme veliki modni hit. Bili su vrlo popularni tijekom ljeta, a ostat će tu i za sezonu jesen/zima.

Sve što morate napraviti jest preko topa odjenuti i široku košulju i dogovoriti neko druženje na kojem ćete se pojaviti u ovoj udobnoj kombinaciji.

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

Jennifer Aniston: Tajice koje bi prošle i kod žena koje izbjegavaju taj odjevni komad Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 5 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 6 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 2 +2 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju