Poznati brend Replay predstavio je inovaciju iz svijeta trapera u novom ruhu. Riječ je o "Replay Touch Coloured jeans", modelu traperica koji se s izrazitom lakoćom usklađuje s tijelom. Ovo je model koji je prepoznatljiv kao dio Replay asortimana, ali na jedan suptilan, elegantan način

Svjetski poznate manekenke Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell zaštitna su lica najnovijeg modela Replay traperica. Riječ je modelu "Replay Touch" čiji traper nove generacije udobno pristaje poput vlastite kože. Ovaj model smatra se inovacijom iz svijeta denima jer se traper stapa s pokretima.

Ove sezone "Replay Touch" dobio je novo ruho. Osim u poznatim nijansama kao što su tamno plava, medium svijetlo plava, crna, siva i bijela, ovoga puta slavne manekenke zablistale su u ružičastom, kobaltno plavom i maslinasto zelenom izdanju.

''Replay Touch Coloured jeans' krasi novi dizajn, atraktivni materijali i prave proljetne boje'

"Replay Touch Coloured jeans" ovoga puta krasi novi dizajn, bogati i atraktivni materijali i to u pravim proljetnim bojama. Također, zbog inovativnog recall sistema nabori na koljenima više neće biti vidljivi jer sistem vraća traperice u idealan oblik te ih usklađuje s vašim tijelom.

Radi se o modelu koji je spoj seksipilnosti i udobnosti, a tijekom nošenja ovih traperica osjećaj glatkoće pokreta jednostavno je nezaobilazan.

"Replay Touch Coloured jeans" zadržava sve napredne karakteristike postojećeg Touch modela te dolazi u standardnim modelima skinny cropped i skinny low waist.

Pročitajte i kojih to 5 zabludi imamo prilikom kupovine omiljenih traperica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju