Katie Holmes bila je gošća na svečanoj dodjeli modnih nagrada CFDA Fashion Awards održanoj u New Yorku. Dodjela je okupila brojne slavne osobe koje su odjenule glamurozne toalete, a jedna od najzapaženijih svakako je bila haljina zgodne glumice.

Galerija Katie Holmes na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku - 6 Katie Holmes na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku - 7 Katie Holmes na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku - 3 +4 Katie Holmes nosi haljinu s resama dizajnera Jonathana Simkhaija

Izbor Katie Holmes za ovu svečanost bila je kreacija modnog dizajnera Jonathana Simkhaija u čijem je društvu glumica stigla na dodjelu modnih nagrada CFDA. Katie je nosila haljinu iz kolekcije proljeće/ljeto 2023., a riječ je o modelu s gornjim dijelom rupičastog dizajna metalik srebrne boje i podstavom u boji kože.

Kim K u sjeni sestara i majke: Jesu li one stvarno odabrale bolje haljine za dodjelu? Kim Kardashian u haljini modne kuće Dolce & Gabbana Khloe Kardashian u haljini dizajnera LaQuana Smitha Kris Jenner u haljini modne kuće Schiaparelli +4 Kylie Jenner u haljini Thierryja Muglera

Katie Holmes: Najavljuju li ove traperice kraj dominacije "skinny" modela? Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2015. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2016. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2018. +5 Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2019.

Zavodljiva haljina s naramenicama otkrivala je glumičine obrise tijela, a posebno je atraktivna u donjem dijelu jer ispod koljena ima dugačke lepršave rese. Minimalističke sandale boje kože s dva vrlo tanka remenčića i visokom tankom potpeticom te mala metalik clutch torbica savršeno su zaokružile stajling Katie Holmes, a istaknuo se i lak na noktima u ženstvenoj crvenoj nijansi.

Katie Holmes na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku - 2 Katie Holmes nosi haljinu s resama dizajnera Jonathana Simkhaija (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju