Američka glumica pogledala je modnu reviju svojeg velikog prijatelja i omiljenog dizajnera Zaca Posena na njujorškom tjednu mode. Za ovaj izlazak Katie Holmes je izabrala efektnu midi crnu haljinu koja izduljuje svaku figuru i naglašava ženstvene obline njene vlasnice


Katie Holmes
obožava ženstvene večernje haljine s potpisom Zaca Posena. Ne čudi stoga što se američka glumica našla u prvom redu njegove modne revije za jesen/zimu 2015 u sklopu Tjedna mode u New Yorku.

Pametan kroj u vizualno moćnoj crnoj boji s oblim izrazom oko vrata i proširenim područjem oko koljena izduljio je Katienu vretenastu figuru i stanjio njen struk.

Američka glumica za reviju je odabrala jednostavnu, ali efektnu midi haljinu koja se savršeno prianjala uz njeno tijelo.

Lijepa Katie figuru je dodatno produljila crnim kožnatim štiklama, a stajling nadopunila glamuroznom punđom i senzualnim make-upom koji je centar pažnje stavio njene usne.

Pažnju fotoreportera američka je glumica dodatno privukla izborom strukiranog kaputa u jarkoj ružičastoj boji koji joj je pristajao saliveno te izgledao poput malog remek-djela.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Katie Holmes nosi robu s potpisom svog omiljenog dizajnera i velikog prijatelja Zaca Posena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju