Kada se usporede fotografije slavnih dama u istom životnom periodu, sličnosti između ovih majki i kćeri su nevjerojatne.

Galerija Marcheline Bertrand i Angelina Jolie Kaia Gerber sliči na svoju mamu Cindy Crawford Meryl Streep i Mamie Gummer +3 Ava Phillippe je ista Reese Witherspoon

Jeste li čuli za Marcheline Bertrand? Ovo je ime američke glumice, ali i majke Angeline Jolie koja je bila udana za njezinog oca Jona Voighta. Angelina Jolie naslijedila je glumački talent od oba roditelja, dok prepoznatljive crte lica i fizičke atribute zahvaljuje svojoj pokojnoj majici.

Iako su se modni i beauty trendovi promijenili u posljednjih nekoliko desetljeća, fotografija Marcheline Bertrand iz njezine mladosti otkriva da je baš poput Angeline imala dugu gustu kosu, mliječnu put, pune osne i zapanjujuće plave oči. 

Kaia Gerber sliči na svoju mamu Cindy Crawford Kaia Gerber sliči na svoju mamu Cindy Crawford (Foto: Guliver)

Kaia Gerber probila se u manekenskom svijetu zahvaljujući svojoj sličnosti s majkom Cindy Crawford koja će ostati zapamćena u industriji ljepote kao jedna od najpopularnijih supermodela iz 90-ih godinama prošlog stoljeća.

Manekenka i glumica Lily Rose Depp također neodoljivo podsjeća na svoju majku Vanessu Paradis koja je karijeru izgradila kao pjevačica, glumica te manekenka.

Tko je original, a tko kopija? - 5 Tko je original, a tko kopija? 7 transformacija slavnih dama koje su nas ostavile bez teksta

Reese Witherspoon je karijeru započela kao model, a njenim stopama krenula je i kćer Ava Phillipe koja izgleda baš poput svoje mame.

Stopama svojih poznatih majki i glumačkih legendi Meryl Streep te Susan Sarandon krenule su i njihove kćeri Mamie i Eva.

Koje sve to slavne dame izgledaju poput svojih majki, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Vanessa Paradis i Lily Rose Depp Vanessa Paradis i Lily Rose Depp (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju