Američka reality zvijezda Kim Kardashian obožava nositi tajice, a u posljednje vrijeme često je viđamo u jednom modelu koji baš i nije uobičajen izbor za dnevne prigode

Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian u kratkim tajicama Kim Kardashian grudnjak nosi kao topić +2 Kim Kardashian Kim Kardashian više nikoga ne iznenađuje svojim modnim odabirom jer su svi navikli na njezine neuobičajene odjevne kombinacije kojima ponekad ugodno iznenadi, a ponekad testira granice nosivosti.

Znatiželjni fotografi ulovili su 37-godišnjakinju u Los Angelesu prilikom odlaska u losanđelesku trgovinu svog modnog brenda DASH, odjevenu u kombinaciju koja bi opet mogla izazvati rasprave. Nosila je kratke sive tajice u kombinaciji s "hoodie" majicom u istoj boji, dugim kožnatim crnim kaputom i prozirnim natikačama s visokom potpeticom.
Kim Kardashian u kratkim tajicama Kim Kardashian u kratkim tajicama (Foto: Profimedia)
Ovakve tajice zbog sličnosti s klasičnim biciklističkim modelom na našim prostorima poznatije su kao "bicke". Iako mnoge žene obožavaju nositi duge tajice u raznim dnevnim prigodama, rijetko koja uputila bi se u trgovinu (ili bilo gdje drugdje) u bickama.

One su ipak najčešće rezervirane za sportske prigode različite prirode, poput npr. treninga u teretani ili trčanja.

U galeriji pogledajte kakve još tajice voli nositi Kim Kardashian.

Nosite li kratke tajice u dnevnim prigodama?

glasova:

Kim Kardashian Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju