Potraga za savršenom kremom za lice ili ružem koji ostaje na usnama gotovo cijeli dan često se čini kao misija koja nikada neće završiti. Kako bismo vam olakšali potragu za vašim savršenim beauty proizvodom, upitali smo naše kolegice koji je njihov.

''Nisam imala nekih baš problema s kožom lica, ali imala sam prištiće od nečistoća, i to dugo. Primijetila sam isto da moja koža treba malo više 'hrane'. Htjela sam probati azijsku kozmetiku koju svi hvale. U to vrijeme dm je imao dva takva brenda i jedan je japanski Hada Labo. Prvo sam probala masku jer mi je krema bila malo preskupa. Maska mi je bila odlična i zato sam kupila kremu. Lice mi je brzo živnulo, bilo sjajno, glatko i riješilo mi je prištiće od nečistoća koje sam prije spomenula. Gel kremu koristim već šest mjeseci. Iako se čini u početku malo ljepljiva, vrlo brzo se upije i prezadovoljna sam, bolja mi je od svih sličnih proizvoda koje sam probala'', istaknula je Tea svoj najdraži proizvod za njegu lica.

HADA LABO krema gelaste je strukture i brzo se upija HADA LABO krema gelaste je strukture i brzo se upija Foto: nova studio

''Koristim Nivea Urban Skin liniju za njegu lica. Imam njihovu dnevnu i noćnu kremu i prilično sam zadovoljna s njima. Dnevnu kremu stavljam prije šminke i služi mi kao svojevrsni primer jer sadrži zaštitni faktor, dok mi noćna krema pruža potrebnu hidrataciju nakon cjelodnevnog nošenja make-upa. Nakon što skinem šminku, lice mi bude jako suho i zategnuto i zato mi je ova krema odlična jer je prilično lagana i brzo se upija. Obje su kreme gelaste strukture, a ujutro mi koža bude stvarno lijepa i svježa'', druga kolegica Tea kaže pak da njezinoj koži godi Niveina linija krema koja štiti od gradskog onečišćenja.

Nivea Urban Skin linija namjenjena je svim urbanim djevojkama kojima je potrebna cjelodnevna zaštita kože Nivea Urban Skin linija namjenjena je svim urbanim djevojkama kojima je potrebna cjelodnevna zaštita kože Foto: nova studio

''Obožavateljica sam nude ruževa i imam ih u različitim nijansama, no najdraži mi je onaj od Essence This is Me. Inače imam nijansu br. 10. Ruž je dobro pigmentiran, srednje mat, a zbog svoje kremaste i svilenkaste teksture mi ne isušuje usne, a zadržava se oko tri sata. Koristim ga svakodnevno i nanosim češće kroz dan pa mi dođe kao svojevrsni balzam za usne. Pristupačnost cijene ne trebam ni spominjati…'', istaknula je Anamaria svoj najdraži beauty proizvod za svaki dan.

Balea vodica s mirisom kokosa daje koži svjež i blistav izgled Balea vodica s mirisom kokosa daje koži svjež i blistav izgled Foto: nova studio

''Baleina vodica s mirisom kokosa idealan je proizvod za korištenje tijekom cijele godine. Koristim ga nakon što očistim kožu od šminke, tijekom ljeta radi osvježenja, nerijetko da fiksiram šminku i naglasim higlighter, te mi uz to mi još daje neodoljiv blistav izgled. Proizvod dugo traje jer samo jednim pritiskom stvara se magličasti film koji savršeno dodiruje cijelu površinu lica, a po mojoj procjeni, radi se tek o nekoliko kapi tekućine iz bočice. Znam ga kupiti za vrijeme ljeta,  pa se opskrbim za cijelu godinu. Valja napomenuti da mu je cijena veoma pristupačna'', kaže Andrea o najdražem proizvodu koji koristi i ljeti i zimi.

Maybelline SuperStay Matte Ink dugotrajan je ruž koji ostaje na usnama cijelu večer Maybelline SuperStay Matte Ink dugotrajan je ruž koji ostaje na usnama cijelu večer Foto: nova studio

''Nema prijateljice koja me nije pitala koji mi je to ruž koji ne silazi s usana cijelu večer, koliko god jela i pila. Maybelline SuperStay Matte Ink toliko je dugotrajan da se nakon izlaska moram dobro potruditi da ga skinem uljem ili micelarnom otopinom. Prezadovoljna sam i imam ga u čak tri nijanse, ali tamnija crvena moj je favorit'', svoj najdraži dugotrajan ruž otkrila nam je Maja.

Trend it up contour&glide je olovka za usne kremaste i mat strukture Trend it up contour&glide je olovka za usne kremaste i mat strukture Foto: nova studio

''Za dnevne varijante obožavam olovku za usne Trend it up contour&glide, ponekad ocrtam usne i malo je razblažim s balzamom za usne, ali češće njome popunim cijele usnice jer je kremaste masne teksture, a mat, dosta dugo se zadržava i ne isušuje mi usne. Najviše od svega me oduševljava minijaturno šiljilo skriveno na dnu olovke. I, naravno, cijena je više nego prihvatljiva – 14,90 kn'', Irena je pohvalila svoju najdražu olovku za usne koju koristi i kao ruž.

MAYBELLINE AGE REWIND korektor kremaste je teksture i ne isušuje područje oko očiju MAYBELLINE AGE REWIND korektor kremaste je teksture i ne isušuje područje oko očiju Foto: nova studio

''S obzirom na to da sam naslijedila divne tamne podočnjake, dugo sam bila u potrazi za dobrim korektorom. Dosta sam ih isprobala i mogu reći da je MAYBELLINE AGE REWIND korektor postao i ostao moj najdraži. Proizvod je jednostavan za korištenje, formula je vrlo kremasta i ono što je najbitnije, ne isušuje područje oko očiju i ne nakuplja se u boricama. Isprobala sam ga nakon što su ga nahvalile beauty dive. Puno sam od njega očekivala i bio je prvi razvikani proizvod koji me nije razočarao'', rekla je Mila.

''Tekući korektor za prekrivanje Catrice Camouflage moj je prvi izbor kad treba prekriti podočnjake. Kremast je i dobro prekriva, a s obzirom na to da je vodootporan, primijetila sam da mi se duže zadrži na licu'', podijelila je s nama svoje iskustvo Slađana.

''Afroditin gel za sušenje prištića iz linije Young&Pure potpuna je magija za prištiće! Formula je hladne gelaste teksture i isušit će i najtvrdokornije nametnike na mom licu. Već nakon nekoliko sati osjećam razliku i smanjenja otekline. Treba samo biti uporan'', kaže Ana, koja je našla svoje brzo rješenje za dosadne prištiće koji se tu i tamo pojave.

Mixa micelarna otopina za lice idealna je za sve one koji imaju suhu i osjetljivu kožu Mixa micelarna otopina za lice idealna je za sve one koji imaju suhu i osjetljivu kožu Foto: nova studio

''Imam osjetljivu suhu kožu sklonu crvenilima, ne mogu koristiti gelove za umivanje kako bih skinula šminku jer mi isušuju lice, a neke me micelarne otopine peku. No pronašla sam dva učinkovita proizvoda baš za svoj tip kože – Mixa micelarnu otopinu za lice i njihovo mlijeko za čišćenje lica Optimal Tolerance. I koliko god nekad uzmem iz znatiželje neku drugu, uvijek se vraćam njoj!'' rekla je Maja o svojoj najdražim sredstvima za skidanje šminke, dok Petra svoje lice temeljito čisti Lunom.

''Dugo sam razmišljala o tome hoću li kupiti Foreo Luna uređaj za čišćenje lica jer mi je cijena bila malo previsoka. Sa sakupljenim bodovima u dm-u dobila sam ga puno povoljnije, ali ne bi mi bilo žao ni da sam ga kupila ni po redovnoj cijeni. Lice mi je živnulo otkad ga imam, a stvarno temeljito očisti sve nečistoće.''

Za najdraže proizvode isplati se skupljati bodove u dm-u i pratiti promocije koje omogućuje kartica dm active beauty. Svakih petnaest dana dm vam sprema nešto novo, a od 10. do 19. srpnja možete ostvariti 10 puta više bodova na ukupan iznos kupnje, to je kao da dobijete 10% popusta na ukupnu kupnju, a prikupljene bodove možete iskoristiti već prilikom sljedeće kupovine tako što ćete umanjiti svoj račun.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju