Obitelj Catherine Middleton i princa Williama ima novu kućnu ljubimicu, ženku koker španijela, koja se pridružila kraljevskoj obitelji krajem 2020. godine.

No, s dvora je tek sad stigla vijest o imenu slavnog kraljevskog psića. Naime, malenoj crnoj čupavici ime je Orla, što na keltskom znači 'zlatna princeza'. Mislimo da s ovim preslatkim imenom nisu nikako pogriješili jer jednostavno ne postoji bolje ime za dvorskog psića.

Orla se pridružila obitelji kao poklon vojvotkinjina brata Jamesa Middletona neposredno prije nego što je njihov voljeni psić Lupo preminuo nakon dugih devet godina uzajamne ljubavi.

Orlina zadaća nakon dolaska u obitelj bila je pravljenje društva starom Lupu te su dva koker španijela vrlo brzo postala pravi prijatelji, a Lupo je postao sretniji i živahniji. No, nakon što je Lupo ipak uginuo, Orla je dobila glavnu ulogu u obitelji, a među djecom je postala omiljena. 

Iako su malenom Orlom svi opčinjeni od prvog dana, njezina mezimica ipak je princeza Charlotte, s kojom provodi najviše vremena. Kujica je i pozirala s princezom na jednoj od fotografija koje je palača objavila na Instagramu povodom njezina sedmog rođendana. 

Slika nije dostupna Kakva mama, takva kći! Modno usklađene Catherine i Charlotte na uskrsnoj misi

Slika nije dostupna Princeza Charlotte je "ista prabaka": Božićna čestitka kraljevske obitelji koja je podijelila društvene mreže

Ne znamo koje sve zgode i avanture očekuju ove dvije prijateljice, ali sa sigurnošću možemo reći da su dvije princeze definitivno najslađi kraljevski par. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju