Severina na svom Instagramu redovito objavljuje fotografije svojim odjevnih kombinacijama. Slavna pjevačica redom nosi odjevne komade s potpisom koji imaju i dobru cijenu pa se vrijednost Severnina ormara procjenjuje na vrtoglavu cifru

'Dan mi može uljepšati i lijepa haljina. Svi padamo na lijepe haljine, na lijepe stvari, ja mislim da je to jedan životni svjetonazor', izjavila je jednom Severina. A da u njenom ormaru ne nedostaje lijepih i skupocjenih haljina, ali i drugih krpica jasno je iz fotografija koje Severina redovito objavljuje na Instagramu.

U šetnju Skopljem Severina je otišla u sakou od gotovo 20.000 kuna, koji je upotpunila torbom od 13.000 kuna. Popularne tenisice s platformama stoje 6.700 kuna

Pjevačica se voli pohvaliti svojim odjevnim kombinacijama, a domaći mediji bacili su se na posao i popisali vrtoglave iznose njezinih odjevnih komada.

Naime, samo jedan dnevni stajling Severine Kojić, poput ovog s kaputom od gotovo 30.000 kuna i torbom od 12.500 kuna, lako premaši nekoliko prosječnih hrvatskih plaća.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on


U šetnju Skopljem Severina je otišla u sakou od gotovo 20.000 kuna, koji je upotpunila torbom od 13.000 kuna. Popularne tenisice s platformama koje nose i sve svjetske trendseterice stoje 6.700 kuna.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on


Prije dvije godine zabljesnula je noseći tijaru i naušnice Dolce Gabbane. Sve je upotpunila Pradinim kaputom te haljinom i torbom Aleksandre Dojčinović. Samo za krunu tada je izdvojila 26.567 kuna.

U Severininu skupocjenom ormaru nema mjesta kopijama. Mediji su njegovu vrijednost procijenili na vrtoglavih 750.000 kuna.

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on



U prilogu InMagazina zavirite u Severinin ormar.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju