U sklopu svečanog mimohoda održanog povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 20. obljetnice vojno redarstvene akcije 'Oluja' održan je i bogati kulturno-umjetnički program


Tijekom organizacije svečanog mimohoda održanog u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 20. obljetnice vojno redarstvene akcije 'Oluja' pazilo se je na svaku sitnicu pa su tako organizatori posebnu pažnju posvetili i modnom aspektu događanja.

Iako su u kulturno-umjetničkom programu sudjelovale mnoge poznate osobe, kao glavna zvijezda zabljesnula je Mia Negovetić koja je izvela hrvatsku himnu.

Malena Mia nosila je majicu sa simbolom vukovarske golubice i porukom pomirenja, a na nogama je imala posebno dizajnirane Startasice. Tenisice koje su posebno za ovu prigodu napravili dizajneri iz Borova na mašnama imaju i simbole pletera.

Pjevačica Nina Kraljić izvela je pjesmu 'Domovini i ljubavi' odjevena u haljinu sa simbolima gradova hrvatske obale koju je za ovu prigodu napravila poznata hrvatska dizajnerica Đurđica Vorkapić (Hippy Garden).

Dašak elegancije u svečanost je unijela i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je za ovu priliku odabrala omiljenu kombinaciju crne i bijele boje pretočene u ženstveni kostim.

Bijela suknja i sako ukrašeni tek crnim obrubom savršeno su se uklopili uz elegantnu podignutu frizuru i decentan make-up.

A da je predsjednica velika ljubiteljica crno-bijelih kombinacija dokazuju njezini odabiri za javna događanja, a mi smo izdvojili 5 najzanimljivijih i najelegantnijih.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju