Prije nego što se odlučite za blagdansku manikuru, možda vam se svidi novi trend u svijetu noktiju. Radi se o kombinaciji francuske manikure i jednobojnih noktiju koja izgleda divno i ženstveno.

Ovaj spoj dva različita, ali klasična i jednostavna trenda daje upečatljivi rezultat. Imat ćete ultra elegantne nokte, potpuno jedinstvene i spremne za ubiranje komplimenata.

Osnovna ideja je da odaberete jednu boju laka za nokte i nanesete je drugačije na svaki ili neke nokte. Na nekim noktima nalakirajte samo vrhove (francuska manikura), a na ostatak noktiju nanesite puni sloj. Tu su i druge opcije ako želite stvari podignuti na jednu višu razinu. Sve ovisi o tome koliko ste spretni i koliko se volite igrati s manikurom. Svaka opcija u konačnici izgleda sjajno.

Slika nije dostupna 20 crno-bijelih manikura koje ćete poželjeti kopirati

Što se tiče boja - kod "miješane" manikure sve prolazi. Ako volite pastelne nijanse, birajte njih, a ako volite odvažnije boje, opet nećete pogriješiti.

Slika nije dostupna Tamno, tamnije, najtamnije: 10 lakova za nokte u nijansama crvene koje su stvorene za jesen

Najbolji način da provjerite kako ova manikura, odnosno njezine različite opcije izgledaju u praksi je taj da pogledate fotografije u nastavku. Ako vam neka opcija zapne za oko, možete je pokušati kopirati ili zakazati termin kod vaše majstorice za nokte.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju