Hladni jesenski dani topliji su uz prekrasnu crvenu boju ruža kojom su zagrebačke ljepotice najavile nezaobilazni zimski trend u šminkanju. Ženska ljepota kojoj se divimo svakog dana dobiva novu dimenziju uz Bell dekorativnu kozmetiku, koju od sada ekskluzivno možete pronaći u Kozmo drogerijama

Zima će biti topla i atraktivna. Brojne ljepotice najavile su novi zimski trend u šminkanju a crvena boja ruža Bell najnoviji je hit u šminkanju. Uspješne dame – Nina Badrić, Kristina Bradač, Ana Begić Tahiri, Martina Podgorski, Nevena Rendeli i Tihana Harapin Zalepugin na predstavljanju nove kozmetike zablistale su i potvrdile kako je upravo crveni ruž onaj najatraktivniji.

'Volim crvenu boju, a novi Bell ruž je zaista odličan. Sjaji i dugo ostavlja trag što mi je posebno važno naročito u ovim prohladnim danima!' - izjavila je dizajenrica i bivša manekenka Kristina Bradač.

Tajna nove dekorativne kozmetike je u dodanoj vrijednosti koju ova linija donosi: crveni ruž u pet čarobnih nijansi i HypoAllergenic maskaru za osjetljive oči. Crveni ruž Royal Mat dolazi u pet prekrasnih crvenih nijansi, savršene je mat teksture i izrazito bogate pigmentacije.

Uz ruž koji hrani i njeguje usne Aloe Vera sastojkom, Bell donosi i jedinstvenu maskaru za oči, HypoAllergenic, dizajniranu posebno za osobe s osjetljivim očima i za one koje nose kontaktne leće. Ova maskara smanjuje rizik od alergija te ne sadrži alkohol. Sadrži pažljivo odabrane sastojke koji njeguju i jačaju trepavice, te im daju sjaj i zdrav izgled.

Najnoviji modni trendovi, kvaliteta i pristupačna cijena odlike su Bell kozmetike

U njenom sastavu su Vitamin E, biljni voskovi, pčelinji vosak i maslinovo ulje. Maskara ima posebno dizajniranu četkicu koja savršeno modelira trepavica i ne ostavlja grudice. Bell linija sadrži maskaru, tuš, olovku i sjenilo.

Svi Bell proizvodi testirani su pod nadzorom dermatologa i oftalmologa. Cijena za kvalitetu koju nudi Bell je vrlo prihvatljiva. HypoAllergenic maskara je po cijeni od 49,99 kuna, dok je Royal Mat ruž za usne po cijeni od 31,99 kuna.

Bell dekorativnu kozmetiku koriste milijuni žena diljem Europe, a u Hrvatsku ju je ekskluzivno doveo Kozmo i vjerujemo da će zauzeti visoko mjesto na ljestvici must have kozmetike u Hrvatskoj. Kampanju za novu kozmetiku nedavno je snimila glazbena diva Nina Badrić.

Brend Bell osnovan je još 1983. godine te je u rekordnom roku osvojio pripadnice ljepšeg spola i postao vodeći poljski kozmetički brend. Danas je prisutan na više od 30 tržišta u svijetu te posjeduje najsuvremeniju opremu za proizvodnju vrhunske šminke.

Najnoviji modni trendovi, kvaliteta i pristupačna cijena odlike su Bell kozmetike čiji vlastiti profesionalni laboratorij za proizvodnju ponosno ističe kako njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju