Beyonce je ljubiteljica ultra kratkih minica, pa ne čudi što obožava i one od kože. Na nedavno održanoj reviji Karla Lagerfelda za novu kolekciju Chanela pojavila se u oskudnom komadu ovog robnog brenda u efektnoj boji šljive i dokazala da mini krojevi nisu rezervirani samo za mršavice


Mini suknje nisu 'privilegija' samo manekenki i drugih žena izduljenih i vretenastih nogu. Dapače, ovaj tip suknje odlično se pristajati svim tipovima tijela – ovisno o kroju, materijalu i cjelokupnoj modnoj kombinaciji.

Suknje A kroja, primjerice, vizualno stanjuju struk i bedra, iznimno su popularne te se nameću kao odlični modni saveznik svake žene. Želite li dodati ekstra notu zavodljivosti, odaberite model od kože koji se lako kombinira uz štikle, gležnjače, ali i tenisice.

Pjevačka diva Beyonce nedavno se pojavila na reviji Karla Lagerfelda u Chanelovoj kožnatoj minici koja je otkrivala njena raskošna bedra, a uz pomoć štikli u neutralnoj boji dodatno naglasila njene ženstvene atribute.

Iz hrvatskih trgovina izdvojili smo nekoliko hit suknji od umjetne kože na bazi poliuretana, kao i od one 'prave' kože, koji će svaku ženu pretvoriti u divu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju