Kraljevski blizanci Jacques Honoré Rainier i Gabriella Thérèse Marie, djeca princa Alberta II. od Monaka i princeze Charlene svečano su u Monaku predstavljeni javnosti



U zagrljaju svojih roditelja na balkonu kraljevske palače maleni 'smotuljci' u zagrljaju roditelja odradili su svoje prvo javno pojavljivanje.

Inače, princ Albert II. od Monaka i princeza Charlene dječicu su ponosno pokazali na sam Badnjak. Fotografije su snimljene u bolnici 'Princeze Grace' u Monaku gdje su blizanci rođeni 10. prosinca.

Najnovije pak fotografije koje su snimljene jučer u 11.55 po lokalnom vremenu kada su se otvorila vrata balkona kraljevske palače, a ponosni roditelji s blizancima u naručju mahnuli razdraganoj javnosti.

Bivša plivačica, monegaška princeza, izgledala je elegantno u nježnom krem sakou. Princ Albert II. pak prštao je od ponosa i smiješak mu nije silazio s lica. Pažljivi otac bebu je rukom zaklonio od sunca, a raznježena mama bebicu je poljubila u čelo.

Osim sretnih roditelja na javnom predstavljanju malog nasljednika i njegove kćerkice bili su i ostali članovi monegaške kneževske obitelji, Albertove dvije sestre Stéphanie i Caroline i njihova djeca.

Djeca princeze Stéphanie kći Camille Gottlieb i sin Louis Ducruet, te Carolinina kći Charlotte Casiraghi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju