Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe u nedjelju su otputovali u Njemačku. Fotografi su ih snimili na odlasku u madridskoj zračnoj luci.

Galerija Kraljica Letizia Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 1 Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 4 +2 Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 2

Kraljica Letizia i ovaj je put pokazala još jedno svoje sjajno modno izdanje koje će se svidjeti ljubiteljicama klasike.

Na let je španjolska kraljica stigla u odijelu na pruge. Ispod dugog sakoa s jednim gumbom nosila je bijelu majicu. Hlače od odijela dužine do gležnjeva imale su podvrnuti dio na dnu nogavica.

Uz odijelo je nosila i jednostavne komade nakita, između ostalog i elegantne naušnice s višestrukim krugovima.

Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 4 Kraljica Letizia odijelo je uparila s tamno plavim cipelama (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju obuća, španjolska kraljica odlučila se za tamnoplave cipele s vezicama i debljim đonom koji je povišen na predjelu pete.

Vole ih i Hrvatice: 10 modela cipela idealnih za prijelazno razdoblje Loaferice s povišenom potplatom popularne su u jesensko vrijeme Reserved loaferice, 299,90 kn H&M loaferice, 451 kn +7 Rodea, Pikolinos loaferice, 999,90 kn

Kraljica Letizia: Cipele za vizualno produživanje nogu u kojima ćete izdržati cijeli dan Kraljica Letizia Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 3 Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 2 +1 Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 1

Iako kraljicu češće viđamo u cipelama na visoku potpeticu, takozvane oksfordice imaju zasluženo mjesto u njezinoj garderobi kao klasik koji ne izlazi iz mode i nosiv je u raznim prigodama, a bira ih kada se želi osjećati udobno i opušteno. Putovanje je upravo takva prigoda.

Nosite li ovakve cipele?

glasova:

Ipak, radi se i o modelu za koji postoji snažna podjela na dame koje ih obožavaju i na one koji ih ne mogu smisliti. Kojoj skupini vi pripadate?

Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 1 Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju