Odabirom obuće španjolska kraljica Letizia opet je probudila modne tradicionaliste i konzervativce na društvenim mrežama

Neki još uvijek ne mogu prihvatiti novo moderno lice europskih monarhija koje utjelovljuje i španjolska kraljica Letizia.

Jedna od najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji često svojim modnim odabirima one koji smatraju da bi njezin stil trebao biti konzervativniji i primjereniji njezinoj funkciji. S druge strane, zahvaljujući modno osviještenim izdanjima stekla je brojne poklonike diljem svijeta koji obožavaju njezine kombinacije.

Tradicionaliste i konzervativce s društvenih mreža sada je naljutila – cipelama, baš kao i prošle godine kada je na prvu pričest svoje kćerkice Leonor došla u prozirnim štiklama od pleksiglasa. Ovaj put u razmaku od nekoliko dana pojavila se na različitim društvenim događanjima odjevena u vrlo elegantne haljine i cipele s izrazito visokim potpeticama.

Za radionicu Instututa Cervantes odabrala je haljinu i štikle modne kuće Hugo Boss. Prilikom odabira odjeće za dodjelu španjolske nacionalne modne nagrade ostala je vjerna 'domaćem' dizajnu. Na dodjeli se pojavila u haljini brenda Zara iz 2011. godine i Magrit štiklama.

Kritičarima je zasmetala visina potpetice na štiklama koja iznosi 12.5 centimetara. Potpetica umjerene visine ipak bi bila prikladnija,  jedan je od negativnih komentara, dok su pozitivci samo kratko zaključili kako 'i dalje ne razumiju što je to toliko nečuveno i neprimjereno u visokim potpeticama i kraljici koja ih voli nositi'.

Mislite li da je potpetica od 12.5 centimetara prikladna za kraljicu?

glasova:



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju