Kraljica Letizia otputovala je u Tudelu, grad u španjolskoj autonomnoj zajednici Navarre. Povod njezina dolaska bilo je 22. izdanje Filmskog festivala "Opera Prima", koji se održava u Tudeli od 28. listopada do 5. studenog.

Galerija Suknja iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M Suknja iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M Kraljica Letizia u suknji s rupom +3 Kraljica Letizia u suknji s rupom

Već smo navikli na modna iznenađenja kada je u pitanju Letizia, a sada je priredila još jedno i nosila odjevni komad koji će sigurno opet izazvati mnogo rasprava.

Naime, uz klasičnu crnu majicu dugih rukava odjenula je suknju iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M sa sitnim kariranim uzorkom.

Kraljica Letizia na Filmskom festivalu u Tudelu Kraljica Letizia na Filmskom festivalu u Tudelu (Foto: Profimedia)

Prošlogodišnja modna suradnja slavnog komercijalnog švedskog brenda i kultnog japanskog brenda Toga, koji je 1997. godine osnovao Yasuko Furuta, rezultirala je uistinu zanimljivim odjevnim komadima.

Moda može odmah neverbalno komunicirati ideje i interese. Sa svojim brendom istraživao sam koncept u kojem kupac odlučuje što će nositi i tom odlukom odmah iskazuje svoju osobnost. Može pokazati golu kožu ispod rupe u suknji ili ispod suknje nositi hlače. Volio bih da ova kolekcija za H&M predstavi tu ideju globalnoj publici, kazao je Furuta.

Haljina kojom je odvažna Letizia počela radikalno mijenjati kraljevsku modu Kraljica Letizia na dodjeli nagrada Retina ECO Kraljica Letizia na dodjeli nagrada Retina ECO Kraljica Letizia na dodjeli nagrada Retina ECO +3 Kraljica Letizia 2019. u kožnatoj haljini

Sudeći prema načinu na koji je nosila svoju suknju s rupom, Letizia po Furutovoj definiciji zasigurno pripada u skupinu odvažnijih ljubiteljica mode.

Kraljica Letizia u suknji s rupom Kraljica Letizia u suknji s rupom (Foto: Profimedia)

Prema originalnom prijedlogu dizajnera prikazanom u kampanji, kroz rupu na suknji može se provući noga. Međutim, Letizia je odabrala sigurniji način nošenja koji joj nije stvarao problem prilikom kretanja i sjedenja.

Suknja iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M Suknja iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M (Foto: H&M)

Svoju kombinaciju nadopunila je crnim salonkama brenda Magrit, koje je već nosila u nekoliko prigoda, te elegantnom crnom torbicom modne kuće Armani, koju je također reprizirala.

Kraljica Letizia u suknji s rupom Kraljica Letizia u suknji s rupom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju