Prvi toplinski valovi samo što nisu stigli, a prema riječima frizera postoje tri frizure, po jedna za svaku dužinu kose, s kojima cijelo ljeto možete izgledati sjajno.

1. Savršena ljetna frizura za kratku kosu - moćni pixie

Radi se o frizuri kao stvorenoj za isticanje crta lica i stavljanja fokusa na vaše oči, usne... Ova frizura je i fantastičan odabir za vruće dane.

Većina nas zna da duga kosa u ljetnim mjesecima može biti noćna mora, ali zato je moćni pixie kao stvoren za sve izazove koje sa sobom nosi ljeto. Jedan od razloga zašto je to tako je činjenica da vam se kosa neće lijepiti za leđa i vrat, a osim toga održavanje nije zahtjevno i stiliziranje ne oduzima puno vremena.

2. Savršena frizura za poludugu kosu - klasični bob

Klasični bob nevjerojatno je šik frizura koja vašim leđima i vratu također ostavlja prostor da koža diše. Budući da se radi o frizuri koju je teško skupiti u rep, bob možete nositi na način da ga zagladite prema natrag. Na taj način vaše lice bit će slobodno. Druga opcija je oblikovanje kose u valove koji su kao stvoreni za ljetne mjesece.

U svakom slučaju, bob je jedna od najjednostavnijih frizura za održavanje, a izgleda sjajno kada se nosi na bilo koji način zbog čega i ima toliku vojsku obožavatelja.

3. Savršena fizura za dugu kosu - slojevita kosa

Ako imate dugu kosu slojevi su sjajan način da je stanjite i smanjite joj težinu, a to je ono čemu mnogi teže u ljetnim mjesecima.

Slojevi su sjajni i za dodavanje teksture, a ako imate kosu s prirodnom teksturom, poput valova ili kovrči, slojevi će ih dodatno naglasiti.

Ove šiške dovoljno su duge da ih možete zavezati s ostatkom kose kad vam smetaju Bolje i od šiški-zavjesa? Nove šiške koje žene vole jer zbog njih nitko ne požali

Stručnjaci za kosu izdvojili su boje koje će dominirati ljetom Devet boja za kosu koje ovo ljeto neće imati konkurenciju

Naravno, "minus" ove frizure ukoliko volite nositit raspuštenu kosu je taj da vaš vrat i leđa neće biti najsretniji, ali s druge strane, vi ćete izgledati nevjerojatno.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju