Proljetno modno šarenilo zavladalo je ulicama gradova. Među brojnim zanimljivim komadima odjeće, onaj koji plijeni najviše pažnje svakako je kratka haljina. Donosimo 10 najzanimljivijih street style kombinacija iz centra Zagreba kojima vladaju upravo proljetne trendi haljinice

 
Promjenjivo vrijeme kao i temperature koje iz dana u dan padaju pa rastu, dodatno su začinile street style modnu igru. No, bez obzira na temperaturu, jednog se komada pripadnice ljepšeg spola nikada ne žele odreći.

Bez obzira na temperaturu, jednog se komada pripadnice ljepšeg spola nikada ne žele odreći, a riječ je o kratkim proljetnim haljinama

Riječ je o kratkim proljetnim haljinama koje ljepotice iz centra Zagreba kombiniraju na kreativne načine te ih spajaju s najzanimljivijim komadima odjeće i obuće te modnim dodacima.

Ultra kratke i zavodljive uz gležnjače, široke i lepršave uz čizmice ili pak ležerne i sportske uz tenisice, haljinice raznih boja i krojeva zavladale su gradskim ulicama, a svaka je zanimljiva na svoj način.

U galeriji fotografija donosimo 10 najrazličitijih street style kombinacija u kojima glavnu riječ imaju mini haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju