Nakon Met Gale na kojoj je zablistala u haljini dizajnera Oliviera Rousteinga za modnu kuću Balmain, Jennifer Lopez vratila se ležernijim odjevnim kombinacijama.

Galerija Jennifer Lopez Alex i Jennifer nakon ručka u restoranu Dos Caminos Dugačke i široke traperice ravnog kroja ne laskaju njezinoj figuri za razliku od podvinutog modela boyfriend kroja +2 Jennifer Lopez Latino diva uputila na ručak u njujorški restoran Dos Caminos u društvu svog dečka Alexa Rodrigueza. Ljepotica je bila odjevena u traperice, top, crni sako i gležnjače s vrtoglavo visokom potpeticom.
Alex i Jennifer nakon ručka u restoranu Dos Caminos Alex i Jennifer nakon ručka u restoranu Dos Caminos (Foto: Profimedia)
Pomalo nespretno spojila je vrlo široke traperice ravnog kroja s neodgovarajućim cipelama koje puno bolje pristaju uz modele skinny kroja ili eventualno podvinute boyfriend traperice.

Samo nekoliko dana ranije pokazala je sličnu kombinaciju sastavljenu od istih odjevnih komada, ali bolje odabranih modela. Traperice boyfriend kroja tada je nadopunila salonkama s prozirnim detaljem, a upravo je to izdanje više laskalo njezinoj fantastičnoj figuri koju je prva kombinacija "progutala" u donjem dijelu.

Koja kombinacija vam se više sviđa?

glasova:

Dugačke i široke traperice ravnog kroja ne laskaju njezinoj figuri za razliku od podvinutog modela boyfriend kroja Dugačke i široke traperice ravnog kroja ne laskaju njezinoj figuri za razliku od podvinutog modela boyfriend kroja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju