Lady Kitty Spencer plijenila je poglede na reviji Schiaparellija u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu u ljetnoj haljini ovoga slavnog brenda


Lady Kitty Spencer
sjedila je u prvom redu na predstavljanju nove kolekcije brenda Schiaparelli za proljeće/ljeto 2017. u sklopu Tjedna visoke mode u Parizu. Lijepa Britanka kao i njezina slavna teta, princeza Diana, ima veliku sklonost prema modi.

Najstarija kćer 9. grofa Spencera čest je posjetitelj modnih revija ovog osebujnog brenda kojeg je začela najveća suparnica Coco Chanel – Elsa Schiaparelli još u tridesetim godinama prošlog stoljeća.


Nesvakidašnji modni komadi talijanske dizajnerice nastajali su u suradnji s velikim umjetnicima onoga vremena poput slikara Salvadora Dalija i pjesnika Jeana Cocteaua, a odvažan slijed nastavio je i kreativni direktor Marco Zanini koji je preuzeo kormilo brenda 2013. nakon šezdesetogodišnje pauze.

Tetina slika i prilika
Lady Kitty Spencer za modnu reviju u Parizu odabrala je njihovu ljetnu haljinu do koljena živopisnog uzorka te crvene štikle s potpisom Rogera Viviera.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Ova je kombinacija privukla posebnu pažnju s obzirom da su temperature u Parizu bile oko nule, a lijepa Britanka nije nosila kaput.

Lady Kitty Spencer mnogi uspoređuju sa slavom tetom princezom Dianom s kojom dijeli fizičku sličnost.

Ovu 26 godina staru ljepoticu često uspoređuju sa slavnom tetom s kojom dijeli veliku sličnost i s kojom je bila vrlo bliska. Prvi javni nastup imala je 2007. godine na obilježavanju desete godišnjice od smrti princeze Diane.

Lady Kitty studirala je psihologiju, politiku i englesku književnost na sveučilištu u Cape Townu, a ima magisterij i iz brend menadžmenta.

Vrijeme provodi diljem svijeta, uživa u putovanjima i luksuzu, a svoje pustolovine objavljuje na Instagram profilu kojeg prati oko 40.000 obožavatelja.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najupečatljivijih izdanja Lady Kitty Spencer.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju