Aleksandra Dojčinović svojim je radom još jednom oduševila žensku publiku. Popularna kreatorica predstavila je novu Cruise kolekciju Lei Lou by Alex Dojčinović kojom vladaju romantične, ženstvene u razigrane ljetne haljine. Donosimo 10 kreacija koje obožavaju ljeto


Cruise kolekcija Aleksandre Dojčinović
i ove je godine oda ljetu i odmoru u svakom smislu i istovremeno je, bez obzira na činjenicu da je mahom riječ o elegantnim haljinama, vrlo chic i vrlo nosiva, pa je svejedno kombinirate li ih sa štiklama ili pak omiljenim LeiLou za Havaianas japankama veselih boja.

Komadi u centar pažnje stavljaju ženstvenost, a kompleksnost se manifestira kroz krojeve koji istovremeno nude i jednostavnost i slojevitost, ovisno o tome kojoj ste varijanti skloniji.

Popularna kreatorica predstavila je novu Cruise kolekciju Lei Lou by Alex Dojčinović kojom vladaju romantične, ženstvene u razigrane ljetne haljine

Glavni lajtmotiv opet je fina čipka, koja je već postala dizajneričin zaštitni znak, no ovaj put ona nije trodimenzionalna i teška, već prozračna poput paučine, s cvjetnim aplikacijama i točkicama, obogaćena slojevima volana, plise i veza.

Boje su nježne, ali ih ne manjka, kao ni cvjetnog uzorka koji je jednostavan, ali svejedno dovoljno upečatljiv da bi mogao preuzeti ulogu modnih dodataka. Dizajnerica je haljine upotpunila tek minimalističkim nakitom Diamanti Per Tutti, koji se u Hrvatskoj prodaje isključivo u Lei Lou trgovinama.

Iako se Lei Lou resort kolekcije stilski naslanjaju na one standardne, one su ipak puno razigranije i vedrije, u skladu s godišnjim dobom kojem su namijenjene.

Ovaj je put dizajnerica napravila još jedan korak više i kreacije, uz pomoć tkanina i pomno osmišljenih krojeva, pretvorila ih u multifunkcionalne komade koji će u ormaru, uz odgovarajuću podstavu, potrajati do kasne jeseni.

Potpuna neodoljivost postignuta je novim modelom mini torbica Nena, ali i prvim ljetnim cipelama s Lei Lou potpisom, ljupkim sandalama od kroko kože, čija niska potpetica i klasična izvedba omogućavaju besprijekornu eleganciju od jutra do večeri. Za frizure Lei Lou djevojaka i ovoga puta je bila zadužena Katica Topćić za Kevin Murphy.

U galeriji fotografija donosimo 10 čarobnih i ženstvenih haljina koje obožavaju ljeto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju