Lejla Filipović trenutačno se nalazi u Švicarskoj. Točnije, u predivnom Luzernu. Tamo je doputovala u društvu svojeg supruga Tarika Filipovića i njegovih kolegica. Naime, povod za putovanje bilo je gostovanje predstave "Da sam ja ptica", u kojoj Tarik glumi s Darijom Lorenci Flatz.

Galerija Indiska (Zalando, 132,59 EUR) Mango, 99,99 EUR Zara, 39,99 EUR +2 Calvin Klein (Fashion & Friends), 249,90 EUR

Predstavu o mladom bračnom paru koji iz okupiranog Sarajeva odlazi u Beč i tamo pokušava izgraditi novi život režirala je Arija Rizvić prema tekstu Nikoline Bogdanović.

I dok ćemo temperaturno tek doživjeti pravu zimu, u Luzernu su vremenski uvjeti odavno zimski. Zato se za šetnju gradom treba dobro zabundati u toplije odjevne komade i obuću.

Lejla je prilikom razgledavanja pozirala za Instagram odjevena u ležernu i vrlo nosivu kombinaciju. Traperice visokog struka spojila je s dolčevitom u crnoj boji i povišenim crnim čizmicama s predimenzioniranim potplatima.

Nosila je i dugačku prošivenu jaknu u bež nijansi. Takozvane puffer jakne s punjenjem i dalje su najpopularniji modeli za zimsku sezonu, pogotovo duže varijante koje sežu do koljena ili listova. I dok mnoge dame u hladnim danim preferiraju kapute, kada nastupe uistinu niske temperature, većina se ipak okreće jaknama koje često bolje štite od vjetra i hladnoće.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte nekoliko modela zimskih jakni po uzoru na Lejlu Filipović.

Calvin Klein (Fashion & Friends), 249,90 EUR Calvin Klein (Fashion & Friends), 249,90 EUR (Foto: Fashion & Friends)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju