Bivša hrvatska missica pojavila se u društvu supruga Tarika Filipovića na prvoj večeri modnog tjedna BIPA Fashion.hr na kojem je bila predstavljena nova kolekcija ELFSa za proljeće / ljeto 2015. U ženstvenoj haljini tankih naramenica s potpisom ovog modnog dvojca plijenila je pažnju i najavila dolazak proljeća


Lejla Filipović
obožava nositi ženstvene haljine koje naglašavaju njene atribute na suptilan način. Ne čudi stoga što je bivša hrvatska missica odjenula haljinu sa cvjetnim printom s potpisom ELFS-a na modnoj reviji ovog modnog dvojca.

Iako predimenzionirani cvjetni print inače vizualno proširuje, 'pametan' kroj ove haljine s ubačenim crnim komadima materijala u predjelu struka postigao je suprotan učinak, te naglasio obline bivše hrvatske missice.

Ženstvenu haljinu do koljena tankih naramenica lijepa je Lejla sparila s decentnim cipelama otvorenih prstiju i pismo-torbicom, te 'proljetnom' šminkom u jarkim ružičastim nijansama.

Upravo su proljetni motivi jarkih boja dominirali i novom kolekcijom hrvatskog brenda ELFS, čiju je novu kolekciju lijepa Lejla razgledala u društvu supruga na prvoj večeri tjedna mode BIPA Fashion.hr.

U našoj fotogaleriji pogledajte najženstvenija izdanja Lejle Filipović.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju