Heidi Klum dopušta svojim kćerima da nose cipele s visokim potpeticama zbog čega se već nekoliko puta našla na meti kritika. Njemačka manekenka ne obazire se na zle jezike i dopušta svojoj djeci da se izražavaju odjećom na svoj način


Leni Klum
je prava mamina kopija. Djevojčica stara 12 godina ne samo da iznimno sliči svojoj slavnoj mami Heidi, već s njom dijeli i pravu strast prema modi. Točnije, obožava nositi cipele s visokim potepeticama.

Nekad gledam u Leni i mislim si ona je baš poput mene. Obožava pratiti nove trendove, a nekad će doći mojem stilistu i zamoliti ga da joj prepravi haljinu, jer joj se nešto ne sviđa,’ priznala je slavna njemačka manekena.



Prije dvije godine slavna je njemačka manekenka podigla mnoge obrve kada je desetogodišnjoj Leni dopustila da nosi štikle, a četverogodišnoj Lou cipele s malom potpeticom.

Je li prihvatljivo da djevojčice nose cipele na visoku potpeticu?

glasova:


Svojoj djeci uvijek govorim da se vole i da budu sretni kad se pogledaju u ogledalu, ali ne zato da bi usrećili druge, već sebe. Ne želim da nikad ne rade ono što ne žele. Želim da budu jaki.’ istaknula je Heidi Klum u jednom intervjuu.

Fotografi su nedavno snimili slavnu mamu u društvu svoje četvero djece na obiteljskom izlasku. Nježna fotografija otkrila je da Leni i dalje vodi trendi odjeću. Kratke trapper hlače I jaknu sparila je s bijelom majicom te gležnjačama s resicama na debelu potpeticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju