Kada ste nećakinja jedne od najvećih modnih ikona, i od vas se očekuje da njegujete stil kojem će se svi diviti. A mlada ljepotica o kojoj ovdje pišemo u tome nije razočarala i sigurni smo da bi njena slavna teta bila jako ponosna

Ne pojavljuje se često u javnosti, ali svaki put kada stane pred bliceve fotoaparata lady Kitty Spencer oduševi svojom prekrasnom pojavom i elegantnim stilom.

Kitty od tete Diane nije naslijedila samo smisao za modu nego i ljepotu te blagost u licu

Ova 24-godišnja plavuša lijepa poput lutke nećakinja je princeze Diane, jedne od najvećih modnih ikona u povijesti. Kitty, kći Dianina mlađeg brata Charlesa Spencera, odlučila je slijediti stope svoje slavne tete pa i ona postaje ljubimica britanske, ali i šire javnosti. Vole njen profinjeni stil odijevanja, a nedavno je sve ostavila bez daha u raskošnoj blijedo ružičastoj haljini Jenni Button koju je nosila na Tjednu mode u Milanu.

>> 15 nezaboravnih izdanja princeze Diane

Bajkovitu kreaciju Kitty je već nosila na jednom dobrotvornom događaju u travnju što znači da ova pripadnica britanskog jet seta zna cijeniti vrijednost bezvremenske haljine i ne libi se u istoj odjeći pojaviti se više puta.

Kitty od tete Diane nije naslijedila samo smisao za modu nego i ljepotu te blagost u licu koju je kod neprežaljene princeze srca obožavao cijeli svijet.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju