Modnim pistama trenutačno vlada modni trend koji spaja vinil i baršun. Tu kombinaciju mat materijala i sjajnih tkanina Catrice je pretočio na proizvode u novoj limitiranoj kolekciji dekorativne kozmetike

Galerija Catrice Catrice dekorativna kozmetika - 12 Catrice dekorativna kozmetika - 10 +9 Catrice dekorativna kozmetika - 11
Vinyl vs. Velvet
ime je nove limitirane kolekcije koja dolazi iz Catricea. Kolekciju karakteriziraju nijanse koje se kreću od nježne zelene i tople crvene boje do boje bakra.

Jedan od proizvoda koji čini ovu kolekciju posebnom jest puder za oči i obraze. Sam naziv govori da se može koristiti na očima i obrazima, čime se postiže ujednačen izgled.

QUATTRO EYE SJENILO ZA OČI
Stvorite neograničeni broj izgleda pomoću quattro palete sjenila koja sadrži četiri savršeno usklađene nijanse sjenila s kontrastnim efektima – od velvet mat do sjajnog. Visokokvalitetno pakiranje sadrži ogledalo i jedinstveni dizajn.
MPC 48,90 KN Catrice dekorativna kozmetika - 5 Transforming tekući tuš za oči (Foto: PR)

TRANSFORMING TEKUĆI TUŠ ZA OČI
Inovativno: tekuća, prozračna tekstura pretvara svako sjenilo za oči u tuš za oči. Pređite s aplikatorom preko sjenila za oči kako biste zahvatili teksturu, a zatim nanesite na kapak poput tuša za oči.
MPC 27,90 KN

LIP DUO RUŽ ZA USNE
Duo ruž za usne u sjajnoj nijansi i prilagodljivom puderu za usne s mat završetkom - oboje sa visokim prekrivanjem. Može se koristiti zasebno ili u kombinaciji za individualan look.
MPC 44,90 KN

NAIL LACQUER LAK ZA NOKTE
Četiri dugotrajna, metalik laka za nokte – dostupni u dvije moderne boje s različitim efektima: metallic mat ili vinilni visoki sjaj. Dolaze u praktičnom minipakiranju.
MPC 19,90 KN Catrice dekorativna kozmetika- 4 Inovativna kombinacija pudera za oči i obraze (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju