Hrvatski brend Little Miss Puu s ponosom predstavlja originalne pakete za trudnice, novopečene majke i bebe koje sadrže originalne kartice uspomena, inspirativne savjete i šalice za buduće majke, oznaku za vrata, narukvice, personalizirani bodi s imenom djeteta te predimenzioniranu kocku


Od same spoznaje o trudnoći do poroda, žena brižno prati razvoj ovog slatkog iščekivanja iz tjedna u tjedan, prateći promijene na svojem tijelu, razvoj ploda te se s veseljem priprema za dolazak malog paketića ljubavi, svojeg djeteta.

Kako ni jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu te kao idealan rekvizit kod fotografiranja, brend Little Miss Puu kreirao je jednostavne i originalne kartice (tzv. baby milestones) koje prate trudnoću iz tjedna u tjedna te dočaravaju neke pomalo komične situacije u životu jedne trudnice, a nude mogućnost da na poleđini i sami zabilježite zanimljivosti vezane oko pojedinog događaja.



Set od 29 kartica u ovim je paketima naziva "Trudna i predivna“ upotpunjen i šalicom humorističnog natpisa "The Adventure Begins“ (Pustolovina započinje) te setom inspirativnih savjeta za buduće mame.

Ja stvaram ljude, što je tvoja supermoć?

Rođenje djeteta pak, novopečenim majkama uljepšati možete kupnjom paketa „Dobrodošlo maleno moje“ koji pak sadrži set od 47 kartica koje prate zbivanja u prvoj godini djetetovog života poput prvih koraka, te starosti po tjednima i mjesecima na čijoj poleđini možete zapisati zanimljivosti vezane uz taj događaj.

Tu su i oznaka za vrata koja moli za tišinu potrebnu za san bebe i mame, inspirativnu šalicu humorističnog natpisa "I make humans. What's your superpower“ (Ja stvaram ljude, što je tvoja supermoć?) personalizirani bodi s imenom djeteta, narukvicu za mamu i tatu te kocku koja nosi stihove nekih najpoznatijih dječjih brojalica.



Svaki od navedenih artikala može se kupiti i pojedinačno, te se nameće kao odličan poklon za vaše najdraže u ovo predblagdansko i blagdansko razdoblje.

Više o ponudi Little Miss Puu možete saznati na službenom Facebook profilu Little Miss Puu te na Instagramu LittleMissPuu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju