Miranda Kerr je još jednom potvrdila zašto ju nazivaju nasljednicom slavne Elle MacPherson. Predstavila je nove modele kupaćih kostima Victoria Secret za ljeto 2009. i priznala kako bi voljela osnovati obitelj s dečkom Orlandom Bloomom

Lijepo tijelo i obline na pravim mjestima krase 23-godišnju Mirandu koju mnogi nazivaju nasljednicom slavnog australskog supermodela Elle MacPherson. I dok je Elle nosila nadimak 'The Body', Mirandu opisuju kao djevojku sa zavidnim oblinama.

Victoria Secret za ovo ljeto predlaže retro kupaće kostime i mini bikinije. Prevladavaju jake boje i minimalistički uzorci, a gornji dijelovi u obliku trokutića s raznim dodacima odlično naglašavaju grudi.

Miranda Kerr je jedan od Victorijinih anđela koja se pojavljuje na svim revijama, a nalazi se i među deset najbolje plaćenih modela na svijetu.

Uz posao modela Miranda se prihvatila i pisanja knjige o zdravoj prehrani i dobrobitima joge, kojom želi pomoći mladim djevojkama i ženama da prihvate svoje tijelo i pronađu najbolji način za održavanje zdravlja.

Iako su pred njom najbolje godine, Miranda je nedavno izjavila kako želi postati majka, a šuška se i da je zaručena za glumca Orlanda Blooma s kojim je u vezi od 2007. godine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju