Dok za jedne ljeto još traje, drugi su se vratili na posao i sa sjetom se prisjećaju ovogodišnjeg ljetovanja. Među njima je i Ella Dvornik, jedna od tri najbolje lifestyleblogerice u Velikoj Britaniji koja je ovo ljeto provela zabavljajući se na festivalima diljem naše obale u društvu zaručnika Charlesa. Dojmove i najbolje trenutke podijelila je na svom blogu, ali i društvenim mrežama.

Na festivalsku avanturu Ella je krenula iz Zagreba crossoverom Renault Captur prema plaži Zrče, takozvanim rajem za partijanere, gdje se zabavljala na Fresh Island Festivalu. Izvrstan line-up ove godine na Pag je privukao tisuće gostiju iz cijelog svijeta koji su među ostalima došli plesati uz zvijezde kao što je Chris Brown, WizKhalifa, TyDolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Prije festivala koji je trajao od 12. do 14. srpnja, Ella se 'zagrijavala' s prijateljima u klubu Aquarius, a na društvenim mrežama objavila je samo 'pristojnije' trenutke ove festivalske avanture.

 

A video posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

No pratitelje svog bloga 'počastila' je prekrasnim fotografijama sljedeće destinacije na samom jugu Hrvatske. Nakon Zrča putovanje je nastavila u prostranom crossoveru Renault Kadjar u kojem se našlo i više nego dovoljno mjesta za njihovog ljubimca zečića Pabla i sve modne kombinacije kojima oduševljava svoje obožavatelje.

Prije Croatia Music Adventures Festivala u Dubrovniku Charlesu je otkrivala ljepote Lijepe Naše, a predzadnja stanica prije posjete prekrasnom gradu, kojem je svjetsku slavu donio popularni serijal 'Game ofThrones', bila je i čarobna dolina Neretve.

 

U Dubrovnik su stigli taman na otvorenje jedinstvenog i najjužnijeg festivala u Hrvatskoj, na kojem su od 28. do 29. srpnja ljubitelje klupske scene zabavljali, među ostalima, headlineri SIGMA i Clean Bandit. Na plaži Banje, uvrštenoj u top 10 mediteranskih plaža, Ella i Charles partijali su sa društvom do ranih jutarnjih sati, a idući dan iskoristili i za šetnju Stradunom te uživanje u mediteranskim delicijama uz panoramski pogled na Dubrovnik.

Žestoka zabava zahtjeva malo više odmora pa su se Ella i Charles sa svojim starim 'prijateljem' Renault Capturom uputili prema mjestu Drage gdje su se nakratko opuštali u prekrasnoj kućici na brdu iznad popularne plaže Dolaška Draga. Svoje pratitelje na Instagramu 'počastila' je s nekoliko fotografija zadivljujućeg pogleda na otok Vrgadu i manje otoke oko njega.

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

Zalaskom sunca Ella i Charles krenuli su na festival Defected Croatia 2016. koji se održava već dobro poznatoj lokaciji Gardenu u Tisnom. Pet festivalskih dana, od 11. do 15. kolovoza, ispunili su partyji na brodu te dnevni i večernji program sa zvijezdama klupske scene poput Basement Jaxx DJ seta i Rogera Sancheza.

Na posljednjem festivalu u sezoni Ella se družila s kolegama blogerima, i naravno s Charlesom koji je odlično pratio njezin tempo isprepleten vrhunskom zabavom, odličnom hranom i zanimljivim stranputicama.

Jedna od njih snašla ih je i na povratku u Zagreb kada ih je blizu Novigrada privukao pitoreskan dvorac. Oduševljenje ovim zdanjem Ella je također uvrstila u svoje #IconicFestivalMoments na društvenim mrežama Instagramu, Facebooku i Snapchatu te time završila svoju festivalsku avanturu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju