Tri su stvari kojima nikad nećemo reći ne: dobar šoping, popusti te zdrava i blistava koža lica. Imamo recept kako dobiti sve zajedno!

  Galerija Kiehl'sovi proizvodi Njega kože Kiehl'sovi proizvodi +5 Kiehl'sova maska za usne

Zdrava i blistava ne postaje preko noći, već traži proizvode koji joj odgovaraju. Koji će biti blagi prema njoj, ali učinkoviti. Put prema blistavoj koži lica zahtijeva vrijeme, discipliniranost i rutinu, a pravilna rutina njege kože počinje dvostrukim čišćenjem lica. Kako ističu dermatolozi, taj jednostavni korak može napraviti veliku razliku, a često ga zanemarujemo. Poznata je priča: vratite se kasno navečer iz izlaska i samo se srušite u krevet. S maskarom, primerom, SPF-om, puderom. Koža pamti. Večernje dvostruko čišćenje vrijedno je i vremena i truda. Bez njega ostali koraci nemaju smisla – retinol, primjerice, neće djelovati ako ga nanesete na ostatke pudera.

Kiehl'sovi proizvodi Kiehl'sovi proizvodi Foto: Kiehl's Since 1851

O našoj koži brine i voli ju već više od 170 godina Kiehl's Since 1851, pomoću formula koje pokreću priroda i znanost. I donose odlične vijesti za one kojima su bočice proizvoda pri kraju, ali i za one koji će s njima tek upoznati. Od 7. do 10. ožujka sve Kiehl'sove proizvode možete ugrabiti na velikom sniženju od 20 % na webu i u prodavaonicama širom Hrvatske – u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci.

Dobra njega kože lica sastoji se od četiri osnovna koraka. Čišćenje, toniranje, njega i zaštita. U svojoj ponudi Kiehl's ima proizvode za sva četiri koraka njege kože. Mi ćemo se fokusirati na – njegu.

 Hidracija, hidracija i još hidracije

Hidracija je jedna od osnova njege kože lica. Svakodnevno čišćenje i dobra hidracija uz kvalitetne preparate najbolji su put do glatke i blistave kože. Jadan od njih je i Kiehl'sov broj 1 klasik, Ultra Facial Cream – hidrirajuća krema za lice s 4,5 % skvalana; sve popularnijeg sastojka proizvoda za njegu lica i tijela. Često se naziva i neuljnim uljem jer se brzo upija i ne ostavlja masni film na koži, već daje lagani sjaj. Blaga i nemasna tekstura ove kreme pruža dugotrajnu hidraciju i do 72 sata, povećava vlažnost kože i čini ju mekšom i zdravijom. Idealna je prilika uhvatiti je na super popustu od 20 %.

Višenamjenska krema radi na znakovima starenja kože Višenamjenska krema radi na znakovima starenja kože Foto: Kiehl's Since 1851

Ništa bez retinola

Retinol je postao najpopularniji vitamin u rutini njege kože. To čudotvorno oružje bori se protiv bora, širokih pora, nečistoća i vrlo je važno u izgradnji strukture kože. I Kiehl'sov Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum možete naći na popustu od 20 %. Precizno je formuliran s čistim retinolom, peptidima i ceramidima i potiče površinsku obnovu kože, dok istovremeno jača barijeru i pojačava toleranciju kože na retinol, kako bi se postigli njegovi optimalni učinci uz minimalnu nelagodu.

Večernju rutinu, nakon retinola, možete zaključati Kiehl'sovim klasikom Super Multi-Corrective Cream na popustu od 20 %. Ova višenamjenska krema radi na znakovima starenja kože. Oni se, htjeli mi to ili ne, pojavljuju oko 25. godine. Najprije se pojave tanke linije, a s vremenom bore i gubitak volumena i gustoće. Ova krema protiv znakova starenja kože vidljivo zaglađuje fine linije i bore na licu i vratu i povećava osjećaj elastičnosti na koži za njezin mladolik izgled.

Kiehl'sova maska za usne Kiehl'sova maska za usne Foto: Kiehl's Since 1851

Ne zaboravite usne i područje oko očiju

Suhe usne su problem koji se ne javlja samo zimi već tijekom cijele godine. I kod žena i kod muškaraca. Potrebna je posebna njega za borbu protiv ispucanih usana. Iz radionice Kiehl'sa; iz ljubavi prema koži, izašla je intenzivna, hidrirajuća noćna maska za usne - Buttermask For Lips, i to na posebnom popustu od 40 %. Obogaćen kokosovim uljem i maslacem divljeg manga, ovaj tretman za suhe usne zaglađuje i omekšava usne dok spavate.

Kiehl'sova krema za područje oko očiju Kiehl'sova krema za područje oko očiju Foto: Kiehl's Since 1851

Da bismo dobili opušten, odmoran i svjež odraz lica u ogledalu, potrebno je posvetiti se i njezi osjetljivog područja oko očiju. Formulirana uljem avokada, beta-karotena i shea maslaca, Kiehl's ova hranjiva krema za okoloočno područje, Creamy Eye Treatment with Avocado, pruža bogatnu dnevnu dozu hidracije. I da, možete je ugrabiti na popustu od 20 % u prodavaonicama i na webu.

I ne zaboravite: redovna rutina i strpljenje sigurni su koraci do zdrave i blistave kože lica. Nemojte ju preskakati.

 
Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kiehl's Since 1851 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju