Muškarci se vole hvaliti svojim seksualnim umijećem, ali u stvarnosti mnogi od njih zakažu na tom terenu i često rade početničke greške prilikom vođenju ljubavi.

1. Tihi igrač
Začuđujući broj muškaraca je prilično tih tijekom odnosa, a zbog toga im se partnerice počnu osjećati udaljeno. Nitko ne očekuje gromoglasne uzvike, ali senzualno uzdisanje pokazuje da partner uživa u seksu i nije ga strah to pokazati.

2. Brza predigra
Nije tajna da muškarci predigru vole odraditi "nabrzaka", u pokušavaju da što prije prijeđu na konkretan odnos. Međutim, predigra je jako važna za istinsko uzbuđenje žene koja želi što više poljubaca, dodira, zagrljala i malih vrućih igrica prije penetracije.

Začuđujući broj muškaraca je prilično tih tijekom odnosa, a zbog toga im se partnerice počnu osjećati udaljeno.

Prema Kama Sutri, predigra je ključna za uspješan seksualni odnos, a uključuje fizičke i verbalne elemente. Pogledajte 3 najvažnija trika iz Kama Sutre za dobar seks.

3. Fokusiranost na jedan dio tijela
Koncentriranje na samo jedan dio tijela oduzima uzbuđenje i spontanost iz seksualnog odnosa.

4. Izostanak nježnost nakon muževnosti
Nakon strastvene igre svaka žena voli i malo nježnosti, ali muškarci to izbjegavaju. Zagrljaj i nježan dodir nakon seksa zapravo pojačava dojam muževnosti, suprotno mišljenju muškaraca.

5. Nespretni prsti
Penetracija prstima je čest oblik predigre, ali muškarci često znaju izgubiti kontrolu u toj situaciji. Ne promatraju neverbalne znakove partnerice i ne vode računa o tome prija li joj ovaj način predigre pa u pravom trenutku ne smanjuju tempo ili snagu dodira.

6. Pregruba stimulacija
Za žene je klitoralna stimulacija velik izvor užitka, a za mnoge snažniji i od same penetracije. Stoga muškarci ne bi trebali zaboravljati na ovo maleno vrelo užitka, ali također ne bi smjeli vršiti pretjerani pritisak jer je klitoris izuzetno osjetljiv. Pogledajte foto vodič s najboljim pozama za sve vrste orgazma, uključujući i klitoralni.

7. Usredotočenost na G-točku
Još jedna poznata točka ženskog užitka muškarcima je često prava opsesija pa u želji da je nađu potpuno zanemare ostatak tijela koje žudi za dodirom. Saznajte više o 5 poza u seksu za najbolju stimulaciju G-točke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju