Začuđujuće, ali istinito - muškarac unutar sedam sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići ili ne! Biti prirodan u većini je životnih situacija najbolja formula za uspjeh, no u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primjeti, nije naodmet malo i glumiti i poslužiti se sitnim trikovima

1. Još jednom se potvrdilo: odjeća čini čovjeka. Pruge i uzorci su u modi, ali jednobojna odjeća odašilje više energije i veću pouzdanost. Ipak, izbjegavajte crnu odjeću koja ostavlja preozbiljan dojam. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

Gola ramena muškarci povezuju s grudima, stoga je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje

2. Suptilno popravljanje odjeće, poput ravnjanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite izgledati dobro za njih, a to im podiže ego.

>>Što oblik grudi otkriva o seksualnim sklonostima?

3. Štikle su muškarcima seksi, ali balerinke mogu biti još više ako jednu njišete na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste zaigranoga uma, a ako pritom imate prekrižene noge pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, dobit će dojam da niste otvoreni za nova poznanstva.

>>7 stvari koje trebate znati o ženskim grudima

4. Gola ramena muškarci povezuju s grudima, stoga je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primjetite da vas promatra lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotiziran krenuti u vašem smjeru.

Muškarac unutar sedam sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići ili ne

5. Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste djelovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte pretjerati i držati ruke na bokovima jer tako nećete izgledati izazovno već samo nepristupačno.

7. Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekime (ili ga samo gledate) jako je koketno i privlačno. Pri govoru tijela pazite i da, dok sjedite, ne prekrižite gležnjeve ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negdje drugdje.

7. Sramežljivi ste? Stanite u sredinu grupe ljudi – više ćete pričati i činiti se vrlo popularni, a njemu ćete zbog toga biti još zanimljiviji.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju