Među poznatim damama koje su došle pogledati 7. samostalnu reviju hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović bila je i Ljupka Gojić Mikić.

Galerija Traperice Junya Watanabe Haljina brenda Nanushka Torbica Dries van Noten +1 Mokasine brenda Loewe

Uvijek modno zanimljiva i potpuno drukčija od drugih, predivna Ljupka još je jednom dokazala da njeguje stil odijevanja koji ne podliježe trendovima. Upravo suprotno, ona svojim odabirom stvara trendove.

Često bira netipične odjevne komade modernijih krojeva i obuću nimalo klasičnog dizajna koju se mnoge dame ne bi ni usudile odjenuti, ali Ljupka je nosi samouvjereno do te mjere da je i vi poželite imati u svom ormaru.

Tako je na reviju koja se održala u zagrebačkom Tehničkom muzeju došla u cipelama španjolskog brenda Loewe. Hibridni dvobojni model mokasina napravljen od smeđe kože i ružičastog satena ima vrlo efektnu potpeticu neobičnog geometrijskog oblika kakvu ne viđamo na ulicama naših gradova.

Mokasine brenda Loewe Mokasine brenda Loewe (Foto: LOEWE)

Ljupka je uz ove upečatljive cipele odjenula bež haljinu brenda Nanushka od veganske kože, "patchwork" traperice japanskog dizajnera Junya Watanabea te torbicu belgijskog dizajnera Driesa van Notena.

Kombinacija Ljupke Gojić Mikić Kombinacija Ljupke Gojić Mikić (Foto: Loewe/Selfridges/Net-a-Porter/Dries van Noten)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju