L’Occitane Karite maslac je prodajni hit od samog lansiranja, a ,eđunarodni uspjeh proizvoda s karite maslacom za njegu tijela zasigurno mogu pripisati i Burkinčankama.

Karite maslac poznat i kao 'žensko zlato' značajan je izvor prihoda svima koji su uključeni u proces njegove prerade. Domorotkinje iz Burkine Faso organizirane u zadruge znaju tajnu kako iz plodova karite stabla proizvesti dragocjeni maslac. Prerada karite maslaca s ekonomskog stajališta za njih je od iznimne važnosti jer im omogućava da uzdržavaju svoju obitelj te školuju svoju djecu.

Povodom svog 40. rođendana L’OCCITANE odaje priznanje ženama koje prerađuju karite maslac. Ograničeno izdanje proizvoda koje je L’OCCITANE lansirao s živopisnim uzorkom batika pečat je tog neraskidivog odnosa. Nova kolekcija ukrašena je motivima i bojama koje pripovijedaju istinitu priču o dragocjenom sastojku i ostvarenjem snova 17.000 žena iz Burkine Faso.

Raskošna krema za ruke s 20 posto karite maslaca omekšava, hrani, njeguje i štiti kožu, a kolekcionarsko izdanje balzama za usne za use hrani suhe i ispucale usnice, ostavljajući ih mekim i podatnima.

Ultranježna krema za tijelo s 10 posto karite maslaca, ova lagana krema razmazive teksture, njeguje, hrani i štiti kožu, parfumirajući je nježnim i puderastim mirisom ljubičice. Bogata krema za ruke nježnog mirisa ljubičice ujedinjuje 20% karitea i maslac s biljnim uljima koji se nježno upijaju u kožu, a neodoljivu ljubičicu pronaći ćete i u još jednom limitiranom balzamu za usne.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju