Ako još niste čuli za ovaj proizvod, vrijeme je da se pobliže upoznate s njim. Losion P50 desetljećima oduševljava dermatologe i kozmetičare diljem svijeta te ga nazivaju i 'čudom u bočici koje će vam promijeniti život'. Obožavaju ga i slavni, a među najodanije fanove losiona ubrajaju se Madonna, Brad Pitt, Nicole Richie i Sharon Stone

U čemu je tajna ovog proizvoda koji je na tržište lansirala francuski kozmetički brend Biologique Recherche? On garantira potpuno obnovljenu i pomlađenu kožu lica u samo 50 dana.

Postoje tri vrste losiona P50, a glavni sastojci u sva tri proizvoda su kiseline koje služe za eksfolijaciju, hidrataciju i obnavljanje kože (AHA, BHA, PHA kiseline, jabučni ocat, fitinksa kiseline i sumpor) te sastojci koji ju pročišćavaju i kontroliraju lučenje sebuma (magnezij-klorid, vitamin B3, ekstrakt hrena i ekstrakt čička).

P50W je najblaži te sadrži umirujući ekstrakt arnike.

P50V obogaćen je vitaminima i sadrži sastojke koji pomažu u ujednačavanju boje kože lica.

P50 najjači je u ovoj liniji, a preporuča se i za masniju kožu.

Koža je čišća, masnoća uvijek pod kontrolom, a nakon 50 dana korištenja losiona P50 površinski sloj kože kompletno je obnovljen, pomlađen i čvrst.

Sva tri losiona uklanjaju nečistoće, odumrle stanice i reguliraju izlučivanje sebuma. Osim što čiste kožu, istovremeno je i hidratiziraju, a na kraju i poboljšavaju njezinu čvrstoću i kvalitetu.

Njihovo nanošenje je jednostavno – samo nekoliko kapi losiona na blazinici koje morate lagano utrljati u lice. Kod prvog nanošenja preporučeno je da 10-tak dana koristite mokru blazinicu, a vaša koža ubrzo će se naviknuti na kiseline pa ćete losion bez problema nanositi suhom blazinicom.

Ono što oduševljava sve poklonike ovog već kultnog proizvoda su - vidljivi rezultati. Koža je čišća, masnoća uvijek pod kontrolom, a nakon 50 dana korištenja površinski sloj kože kompletno je obnovljen, pomlađen i čvrst.

Masna koža sklona prištićima i/ili aknama: losion uništava prištiće, drži pod kontrolom akne, smanjuje pore i lučenje sebuma.

Suha ili stara koža: odlično djeluje na zrelu kožu jer uklanja mrtve stanice, pomlađuje ju, koža se vidno pomlađuje i postaje glatka.

Koža sklona pigmentacijskim mrljama: losion će ujednačiti boju kože, postepeno posvijetliti mrlje nastale od akni i prištića i napokon joj dati zdrav i svjež izgled
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju