XL model Lucija Lugomer uživala je na Novom Adventu koji se ove godine održava na platou Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Lijepa Lucija hladnoj zagrebačkoj večeri prkosila je odjevena u kratke hlačice

Plus size model Lucija Lugomer posjetila je Novi Advent u Novom Zagrebu koji nudi pregršt sadržaja. Ondje je smješteno 15-ak kućica zagrebačkih ugostitelja i restorana, a posjetitelje čekaju i glazbene poslastice i zabavni program, poput bendova koji će nastupati za vikend, dječjih radionice i brojna druga iznenađenja.

Na Novom Adventu Lucija je uživala u društvu svog psića Lulu, a osim neodoljivom pratnjom, pažnju je privukla i svojim odjevnim izborom koji je prkosio hladnoj zagrebačkoj večeri. Odjevena u crno od glave do pete, Lucija je kratke hlačice kombinirala s jaknom i gležnjačama. I jakne i cipele bili su ukrašeni trendi detaljem, umjetnim krznom, a kombinaciju je upotpunila crnom torbicom.


U komentarima ispod fotografije koju je Lucija objavila na Facebooku, neki su se pitali kako to da joj nije hladno u kratkim hlačicama, a ona im je otkrila svoju tajnu – termo čarape.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju