Trenirke su oduvijek bile udoban izbor za sportske aktivnosti, rekreaciju, ali i odmor kod kuće. Posljednjih godina nametnule su se i kao poželjni element u kreiranju urbanog street style izdanja.

Galerija Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 2 Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 1 Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 4 +0 Kim Kardashian u Balenciaginoj trenirci i čizmama s visokom potpeticom

Nošenje trenirka u javnosti prigrlila je i Kim Kardashian. Reality zvijezda obožava ih sparivati uz cipele i čizme s visokom potpeticom što uvijek podijeli mišljenja žena na internetu.

I dok ne žene pozitivno gledaju na kombinaciju trenirke i štikla, druge smatraju da se ovaj odjevni komad može nositi samo – uz tenisice.

Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 1 Kim Kardashian u crnoj Balenciaginoj trenirci (Foto: Profimedia)

Ma ne ide to s trenirkom, komentirale su mnogi na društvenim mrežama kada su ugledali Kim Kardashian na košarkaškoj utakmici svoje kćeri North u Thousand Oaksu u Kaliforniji.

Kim je za ovu priliku nosila pripijeni bodi s visokim ovratnikom i uključenim rukavicama u crnoj boji koji je istaknuo njezinu ženstvenu figuru.

Julia Roberts: Odijelo koje bi osvojilo i najveće ljubiteljice sportskog stila Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 3 Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 1 Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 2 +5 Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 4

Sparila ga je, pak, s Balenciaginom trenirkom predimenzioniranih nogavica, a ispod kojih su provirivale crne čizme s visokom potpeticom. Izdanje je zaokružila sa sunčanim naočalama i srebrnom Balenciaginom torbicom.

Što vi mislite, je li ova kombinacija modni hit ili promašaj?

Idu li štikle i trenirka zajedno?

glasova:

Kim Kardashian u trenirci i čizmama s visokom potpeticom - 3 Kim Kardashian u Balenciaginoj trenirci i čizmama s visokom potpeticom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju