Ove je sunčane subote centar Zagreba bio poput veliki gradske dnevne sobe u kojoj se pila kava, izmjenjivali recepti za nedjeljni ručak i tražila modna inspiracija za nadolazeći tjedan. Između brojnih ljepotica mi smo izdvojili jednu jednostavnu i prirodnu, modnu 'zvijezdu' špice

Nakon što su nam ljetni vikendi više priličili kišovitoj jeseni, godišnje doba kojim vladaju kesteni i najljepši spektar boja, iskupilo se i omogućilo nam tople i sunčane subote.

Zato smo u šetnji centrom grada naišli na gužvu u kojoj su se našle prijateljice u potrazi za slobodnim stolom u kafiću, mame s djecom, tate s mamama i svi oni željni društva i gradske žiže.

Svi oni su ponovno stvorili savršeni mix stilova, modnih ideja i inspiracija, a ovoga puta smo izdvojili one dame s casual rokerskim izdanjem obilježenim crnim kožnatim jaknama, uskim hlačama od materijala koji imitira kožu i poderanim trapericama.

Svojom se efektnom jednostavnošću izdvajala brineta čija se predimenzionirana vesta s motivom zvjezdica odlično nadovezala na top u sivoj boji, uske hlače te udobne tenisice.

Vrlo jednostavan styling bio je dovoljan da ovu zagrebačku ljepoticu izdvoji kao našu tjednu modnu inspiraciju za, nadamo se, dugu toplu jesen.

Ostale 'rockerske' špicerice pogledajte u našoj fotogaleriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju