U zagrebačkoj slastičarnici "Magnolia" smještenoj u Gundulićevoj ulici možete kupiti ljupke proizvode danskog brenda kućnog dekora i posuđa "Miss Etoile"

Nakon tri godine rada i već poznatih zagrebačkih adresa (Trakošćanska ulica i Radnička cesta) u Zagrebu se u rujnu otvorila još jedna slastičarnica Magnolia. Novi prostor neodoljivog dekora naglašenih pastelnih boja smjestio se u Gundulićevoj ulici, a uređenja interijera potpisuje hrvatska dizajnerica Edita Geci.

Nježne pastelne boje brenda "Magnolia" u kombinaciji s crnim linijama daju unikatan izgled ljupkim šalicama, tanjurićima i čajnicima

U novoj Magnoliji možete uživati u slasticama koje su premale vrijedne ruke vrhunskih slastičara po prokušanoj i tradicionalnoj slavonskoj recepturi, a nakon kolača i kavice možete se uputiti i u mali šoping.

Naime, u slastičarnici se sada mogu kupiti proizvodi brenda Miss Etoile. Ovaj danski brend osnovan je 2008. godine i bavi se proizvodnjom kućanskog dekora i posuđa.

Sve njihove kolekcije odlikuje promišljeni dizajn, a repoznatljiva luckasta ženstvenost osigurala je brendu brojne obožavatelje.

Nježne pastelne boje u kombinaciji s crnim linijama daju unikatan izgled ljupkim šalicama, tanjurićima i čajnicima, a u ponudi možete naći zdjelice, termosice i mnoštvo drugih preslatkih proizvoda zahvaljujući kojima dom postaje neodoljivo šarmantan. Cijene se kreću od 126 kuna za žlice do 440 kuna za veliki, odnosno 359 kuna za manji čajnik. Cijena termosice je 226 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju