Svakako možemo reći kako Catherine Middleton ima kraljevsku garderobu - od prekrasnog nakita do večernjih haljina s potpisima prestižnih modnih kuća. No, kao i svaka žena, i ona se oslanja na jedan "casual" komad odjeće koji je nikad neće iznevjeriti. O kojemu je komadu točno riječ provjerite u članku

Kada je riječ o suočavanju sa svakodnevnim obavezama Catherine Middleton zamjenjuje elegantne haljine s jednim vrlo udobnim i casual komadom, majicom na prugice kakvu vojvotkinja nosi već godinama.

Vojvotkinja od Cambridgea već godinama se oslanja na provjerenu casual kombinaciju koja se sastoji od majice na prugice i traperica te cipela na ravnu ili pak punu petu. S obzirom na to da lijepa Catherine njeguje elegantan, ali ne nametljiv stil, ovaj klasični uzorak se savršeno uklapa u njezinu garderobu.

'Pruge su klasičan uzorak kojemu je Catherine Middleton već godinama vjerna'

Tako je nedavno snimljena noseći tanki džemper brenda Luisa Spagnoli s tamnoplavim i crvenim prugama čija cijena iznosi oko 1900 kuna. Catherine posjeduje i tri majice na pruge istog modela, ali drugih boja, brenda ME + EM. Točnije, radi se o modelu naziva "Breton", a ona u svom ormaru ima te majice u bijeloj verziji s plavim prugama, u plavoj verziji s bijelim prugama te u bijeloj verziji s crnim prugama.

Majice na pruge s potpisom modne kuće Ralph Lauren te brenda Petit Bateau isto tako se nalaze u garderobi miljenice britanske javnosti.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte zašto se Catherine već godinama oslanja na majice na pruge i traperice za ležernu kombinaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju