Centar za promicanje kvalitetnog života „Labirint“ pokrenuo je projekt „Dječji edukativni centar Mala sova“ u zagrebačkom naselju Vrbani, u želji da mlađim osnovnoškolcima zaposlenih roditelja pruže mjesto gdje se nakon škole mogu doći odmoriti i uz kreativnu zabavu nešto naučiti

Dječji edukativni centar Mala sova tijekom cijele školske godine nudi čitav niz aktivnosti za djecu – od pomoći u učenju, učenja stranih jezika kroz igru, pripreme za školu pa do joge za djecu, ali i roditelje.

Tijekom školskih praznika u „Maloj sovi“ se organizira i cjelodnevni boravak za djecu za sve one roditelje kojima nema tko čuvati djecu dok rade. Program je namijenjen djeci od šest do deset godina koja u „Maloj sovi“ mogu boraviti od 8 do 17 sati.

Do devet sati je okupljanje nakon kojeg slijedi odlazak na školsko igralište gdje se organiziraju igre na otvorenom. Oko 10.30 je voćni obrok, a oko 11 sati počinje kreativna radionica koja traje oko sat i pol vremena. Na tu radionicu dobrodošla su i djeca koja nisu u cjelodnevnom boravku.

Nakon kreativne radionice djeca idu u obližnji restoran na ručak, a potom slijede strukturirane mirne aktivnosti (čitanje, kvizovi, mozgalice) te nakon popodnevne užine slobodna igra (igranje društvenih igara, crtanje, slaganje legića … ).

Vizija Centra za promicanje kvalitetnog života „Labirint“ je zajednica u skladu s najboljim interesima i potrebama svake obitelji, što profesionalni tim stručnjaka svakodnevno nastoji ostvariti kroz pružanje kvalitetnih programa namijenjenih svim članovima obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju