Mario Petreković je pobjednik prve sezone televizijskog showa Tvoje lice zvuči poznato. Kroz dvanaest tjedana zabavljao nas je fantastičnim smislom za pjevanje te spremnošću da uskoči u najviše štikle i najužu minicu kako bi obavio svoj televizijski zadatak. Žene je, pak, oduševio svojim 'pravim' licem i tijelom kojeg je skrivao ispod scenske maske

Pobjednik prve sezone televizijskog showa Tvoje lice zvuči poznato savršeno je utjelovio izgled, kretnje i karizmu pjevačkih diva poput Beyonce i Tine Turner. Odlično se snašao i u ulozi domaće pjevačice i kantautorice Alke Vuice.

No, Mario Petreković ženski je dio publike ponajviše osvojio improvizacijama seksepilnih muških ikona poput Jima Morrisona, Adama Levina i Rickyja Martina gdje je mogao istaknuti svoje muževno tijelo s naglaskom na mišiće, te isklesani torzo.



Njegova top forma ne čudi dobre poznavatelje Marijevog lika i djela, jer ovaj glumac, radijski i televizijski novinar u svojoj dugogodišnjoj karijeri bilježi raznovrsne poslove, a među njima i one fitness trenera te spasioca na bazenu.

U našoj fotogaleriji pogledajte najmuževnija izdanja karizmatičnog Bjelovarčanina, i prisjetite se njegovih vrhunskih preobrazbi u poznate dame.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju