Sa svakom novom modnom sezonom stižu i novi trendovi, a među najiščekivanijima su trendovi u frizerstvu. Među raznim frizurama i bojama koje se nose ove jeseni istaknula se maslac smeđa nijansa koja označava povratak toplih tonova.

Već nekoliko sezona u trendu su hladni tonovi plave i smeđe boje, no s maslac smeđom kosom koja će biti tražena ove jeseni, u modu se vraćaju topliji, zlaćani tonovi. Svidjet će se to damama koje i tijekom sezone jesen/zima žele zadržati efekt osunčane kose.

Maslac smeđa boja idealna je za brinete koje žele osvježiti frizuru kremastim plavim tonovima, koji će kosi dati dodatan volumen, sjaj i toplinu. Također, s njom se postiže mekoća kada je baza kose tamnija, u slučaju kada je želimo posvijetliti na vrlo suptilan način koji ujedno djeluje vrlo prirodno.

Maslac smeđa boja najbolje će izgledati na tamno do srednje smeđoj kosi – odličan izbor za brinete koje se žele ponoviti za jesen i zimu te zadržati malo ljeta u kosi. Nijansa se dobiva izvlačenjem finih, tanjih pramenova koji su najsvjetliji oko lica te nestaju kod korijena.

Maslac smeđa opisuje se kao idealna boja za one s prirodno tamnijom kosom koji žele posvijetliti kosu bez velike promjene.

Nosi se cimet smeđa: Boja kose s najljepšim suptilnim crvenim tonovima Cimet smeđa Kosa boje cimeta Kosa boje cimeta +3 Kosa boje cimeta

10 dokaza da šiške mogu drastično promijeniti izgled Julia Roberts ove je godine osvježila frizuru i odrezala šiške Zooey Deschanel izgleda znatno drugačije bez šiški Jennifer Lopez često je tijekom karijere mijenjala frizure +6 Emma Stone

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju