Mate Rimac, 28-ogodišnji hrvatski inovator i poduzetnik, prošetao je zagrebačkom špicom u društvu svoje djevojke Katarine Lovrić

Mate Rimac, osnivač i vlasnik tvrtke Rimac Automobili, u svom zasigurno prenatrpanom rasporedu pronašao je malo vremena za odmor i razonodu.

U društvu djevojke Katarine Lovrić prošetao je zagrebačkim Cvjetnim trgom. Uspješni mladi poduzetnik nije mogao proći neprimijećeno na jednoj od najfrekventnijih lokacija u glavnom gradu Hrvatske.

Kako to obično biva na zagrebačkoj špici, u prvi plan došle su odjevne kombinacije mladog para. Mate je Mate ostao vjeran svom casual stilu u trapericama, kariranoj košulji i gležnjačama, a mjesto street style zvijezde prepustio je svojoj djevojci koja ga je zasjenila razigranim i ženstvenim modnim izdanjem.

Prljavo rozu romantičnu bluzu sa sitnim uzorkom i crnom mašnicom kombinirala je s kaputom midi kroja u istoj boji i poderanim "boyfriend" trapericama. Kombinaciju je upotpunila gležnjačama s visokom blok petom i predivnom trobojnom torbom.

U galeriji pogledajte još modnih izdanja Mate Rimca i Katarine Lovrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju