Djeca Jennifer Lopez ispuhali su osam svjećica na rođendanskoj torti, a njena poruka oduševila je fanove glazbene i glumačke zvijezde


Ona je glazbena megazvijezda, koja u Las Vegasu izvodi hvaljeni show 'All I have'. Glavna je glumica nove kriminalističke serije 'Shades of Blue', te dio žirija koji bira Američkog idola. No obitelj joj je uvijek na prvom mjestu, kao i svim drugim roditeljima.

'Sretan rođendan svjetlima moga života. Donijeli ste mi ništa osim zadovoljstva i sreće od prvog trenutka kada ste se rodili. Tako sam ponosna na to što jeste i na to što izrastate u prekrasne, mile i pažljive ljude. #volimvaszauvijek.'

Dio je to poruke koju je Jennifer Lopez objavila na svojem Instagram profilu uz fotografiju osmogodišnje Emme i Maxa kako ispuhuju svjećice na rođendanskoj torti.

Dirljiv post i fotografija u pola dana prikupili su više od 381.000 lajkova, kao i brojne pozitivne komentare i želje povodom rođendana njenih mališana. Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte nježne trenutke Jennifer Lopez sa svojom djecom.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju