Meghan Markle i kraljica Elizabeta II. u četvrtak su se prvi put pojavile na zajedničkoj kraljevskoj dužnosti udvoje. Za obilazak sjeverozapadnog dijela Engleske u društvu kraljice Meghan je izabrala haljinu koja bez sumnje zadovoljava "dress code" monarhije.

Galerija Kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle u obilasku sjeverozapadne Engleske - 3 Kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle u obilasku sjeverozapadne Engleske - 1 Kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle u obilasku sjeverozapadne Engleske - 4 +3 Kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle u obilasku sjeverozapadne Engleske Dok je za svečanu proslavu rođendana kraljice Elizabete II. prošle subote Meghan Markle izabrala haljinu bez rukava i diskretno otkrivenih ramena, što se smatra odvažnim izborom za takvu prigodu, za prvu zajedničku dužnost s kraljicom, vojvotkinja od Sussexa ipak je igrala na sigurno te je odjenula haljinu pokrivenih ramena.

Profinjenu haljinu bež boje Meghan Markle upotpunila je tankim remenom i crnim salonkama s visokom tankom potpeticom

Gornji dio haljine modne kuće Givenchy djeluje kao da ima naknadno dodani dio koji skriva ramena i ruke, dok je donji dio koji seže do ispod koljena, pencil-kroja. Profinjenu haljinu bež boje Meghan Markle upotpunila je tankim remenom i crnim salonkama s visokom tankom potpeticom.

Meghan i kraljica na prvo odredište, u gradić Widnes blizu Liverpoola, stigle su vlakom. Ondje su posjetile lokalnu osnovnu školu, gdje su bile gošće na školskoj predstavi. Kasnije istoga dana prisustvovat će otkrivanju ukrasne ploče na službenom otvorenju mosta Mersey Gateway.
Kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle u obilasku sjeverozapadne Engleske - 2 Kraljica Elizabeta II. i Meghan Markle u obilasku sjeverozapadne Engleske (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju