Meghan Markle i princ Harry uputili su se u svoj prvi zajednički službeni posjet Škotskoj. Par je doputovao u Edinburgh

Galerija Meghan Markle Meghan u (pre)dugačkim hlačama brenda Veronica Beard Meghan u (pre)dugačkim hlačama brenda Veronica Beard +1 Torbica brenda Strathberry Preostalo vrijeme do vjenčanja Meghan Markle i princ Harry krate službenim putovanjima. Ovaj put par je zajedno otišao u Škotsku.

Doputovali su u Edinburgh i odmah nakon dolaska posjetili istoimeni dvorac pred kojim su ih dočekali uzbuđeni građani. Svi su s oduševljenjem pozdravili buduću vojvotkinju koja je za prvo službeno pojavljivanje u Škotskoj odabrala vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju.
Meghan u (pre)dugačkim hlačama brenda Veronica Beard Meghan u (pre)dugačkim hlačama brenda Veronica Beard Foto: Getty Images
Mali problem stvorile su joj hlače brenda Veronica Beard pod nazivom "Adley" koje su jednostavno bile predugačke za mokre ulice prelijepog Edinburgha. Rubovi su se neizbježno smočili i malo zaprljali dok su se Meghan i Harry pozdravljali s okupljenima i potom igrali s preslatkim šetlandskim ponijem. Ne bi to bio problem da se par odmah nakon toga nije trebao uputiti na primanje u palaču Holyrood, ali lijepoj Amerikanki ipak nitko nije zamjerio malo uprljane hlače.

S obzirom na to da se radi samo o krivoj procjeni vremenskih uvjeta i duljine hlača, a ne o neprimjerenom odijevanju kakvo si Meghan više ne može priuštiti, ovaj mali modni kiks svi će joj oprostiti.

Spomenute hlače kombinirala je s jednostavnom crnom dolčevitom, prekrasnim kaputom modne kuće Burberry i efektnom zelenom torbicom svog omiljenog brenda Strathberry.
Meghan je Burberryjev kaput i hlače Veronica Bearda upotpunila torbicom brenda Strathberry Meghan je Burberryjev kaput i hlače Veronica Bearda upotpunila torbicom brenda Strathberry Foto: Getty Images/Burberry/Strathberry/VeronicaBeard
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju