Kada je odabrala Givenchyjevu vjenčanicu za izgovaranje sudbonosnog da princu Harryju pred milijunima televizijskih gledatelja, Meghan Markle dala je do znanja da će graditi nešto drukčiji modni stil od Catherine Middleton.

Galerija Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 4 +1 U Givenchyjevoj suknji i majici tamnozelene boje
I dok njezina šogorica češće nosi britanske kreatore poput Alexandera McQueena ili Jenny Packham, vojvotkinja od Sussexa u važnim situacijama prednost daje pariškoj visokoj modi te tako se izdvaja od ostalih dama na kraljevskom dvoru.

Pokazala je to i na proslavi 100. godišnjice Royal Air Forcea (Kraljevskih zračnih snaga) u Londonu, gdje je zablistala u crnoj haljini A-kroja francuske modne kuće Dior.

Haljinu sašivenu po mjeri sparila je crnom Diorovom satenskom pismo-torbicom i štiklama u boji kože, kao i crnim šeširom s velom, dok je izdanje zaokružila naušnicama od bijelog zlata i dijamanata slavne francuske kuće Cartier. Meghan Markle - 4 U haljini po mjeri francuske modne kuće Dior (Foto: Guliver / Coverimages)
Nešto kasnije sa suprugom je otputovala u Dublin u prvi službeni posjet Irskoj, za što je odabrala Givenchyjevu tamnozelenu suknju do koljena i odgovarajuću majicu iste francuske kuće koja se izvrsno sljubljuje s njezinom puti. Uz nju je nosila štikle u boji kože te smeđu torbu brenda Strathberry.

Tek je na vrtnoj zabavi britanskih veleposlanika u Dublina "raspustila“ kosu, te odjenula nešto ležerniji model male crne haljine bez rukava britanske dizajnerice Emilije Wickstead.

No valja uzeti u obzir da je odabrala model bez rukava i tako prekršila stroga kraljevska pravila o pokazivanju ruku u službenim situacijama. Haljinu je iskombinirala uz crne cipele visokih potpetica talijanskog brenda Aquazurra te naušnice Birks.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte tri izdanja koja je Meghan Markle izmijenila u svega 24 sata, a o kojima se sigurno raspravlja i na kraljevskom dvoru. Meghan Markle - 5 Meghan Markle u haljini bez rukava Emilie Wickstead (Foto: Guliver / Coverimages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju