U Los Angelesu je održano tradicionalno događanje magazina Variety pod nazivom "Power of Women" koje slavi postignuća žena iz zabavne industrije.

Galerija Meghan Markle u haljini brenda Proenza Schouler Meghan Markle na događanju Power of Women u haljini brenda Proenza Schouler Salonke Aquazzura +2 Torba Proenza Schouler

Fantasia Barrino, Billie Eilish, Lily Gladstone i Carey Mulligan ovogodišnje su dobitnice priznanja, a među poznatim damama koje su došle na gala večeru bila je i Meghan Markle.

Meghan je prošlogodišnja dobitnica njihova priznanja, a okupljenim novinarima rekla je kako je ponosna zbog toga što može pružiti potporu novim laureatkinjama.

Meghan Markle na događanju Power of Women u haljini brenda Proenza Schouler Meghan Markle na događanju Power of Women u haljini brenda Proenza Schouler (Foto: Afp)

Vojvotkinja od Sussexa za ovu prigodu odjenula je vrlo decentnu odjevnu kombinaciju. Haljinu modne kuće Proenza Schouler u bež nijansi kombinirala je s crnim salonkama brenda Aquazzura i crnom torbicom koju također potpisuje Proenza Schouler.

Meghan Markle u haljini brenda Proenza Schouler Meghan Markle u haljini brenda Proenza Schouler (Foto: Afp)

Haljina na jedno rame ima četiri proreza – prednji, stražnji i dva bočna. Dostupna je i u crnoj varijanti, ali Meghan je za sebe odabrala bež model koji je jednako nenametljiv i elegantan.

Salonke Aquazzura Salonke Aquazzura (Foto: Aquazzura)

Ovo je tip haljine koji birate kada ne želite nikoga zasjeniti ili skrenuti pažnju na sebe. Osim decentne odjevne kombinacije, Meghan se odlučila i za jednako jednostavnu šminku, a kosu je stegnula u klasičnu punđu.

Meghan Markle Meghan Markle (Foto: Afp)

Meghan Markle: "Zaključane" štikle i prepravljena haljina za fantastično izdanje Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Meghan Markle: Tako lijep i lagan kaput kao stvoren za prve jesenske dane Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju Meghan Markle u kaputu Caroline Herrere Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju +3 Meghan Markle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju